- En iyi cevaplar
- 0
BilmiyorumTelefon markası ney[DOUBLEPOST=1431113346,1431113312][/DOUBLEPOST]
Peqi
BilmiyorumTelefon markası ney[DOUBLEPOST=1431113346,1431113312][/DOUBLEPOST]
Peqi
Pixeller sayılıyor yanlız![]()
Spam olmasın diye olan yazı
Sent from my iPhone using Tapatalk
O zaman sayPixeller sayılıyor yanlız![]()
Salak telefon kendi kendine perspektif büyütme yapıyorPixeller sayılıyor yanlız![]()
406.400 pixel varO zaman say![]()
Arayüzünden Nokia olduğunu tahmin ediyorum.Bilmiyorum![]()
Bence boşuna sansürlemişsin bari daha geniş bir şekilde sansürleseydin de anlaşılmasaydı sansürün şekli ve şemalinden anlaşılıyor her şey :/[DOUBLEPOST=1431114871,1431114817][/DOUBLEPOST]Ne kadar arka kapağı durmuyor, sim kartlarını okumuyor ve mikrofonu bozukta olsa çohzel p*rn arşivi olabiliyor kendisi
Ve tabikide bu sansürlü hali*
Sansürsüzü için pm atabilirsiniz*
![]()
![]()
Benimki tablet olduğu için eli yana kaydıŕınca direk ss alıyorBu arada telefonda ekran resmi almak için home ve ses tuşuna bas aynı anda
Sana sormadım ki benBence boşuna sansürlemişsin bari daha geniş bir şekilde sansürleseydin de anlaşılmasaydı sansürün şekli ve şemalinden anlaşılıyor her şey :/[DOUBLEPOST=1431114871,1431114817][/DOUBLEPOST]
Benimki tablet olduğu için eli yana kaydıŕınca direk ss alıyor
hiçbişey sormamışsın plsSana sormadım ki ben
O kadar profesyonel sansürlemişsin ki hiçbir şey anlaşılmıyor insan kare şeklinde sansürlerNe kadar arka kapağı durmuyor, sim kartlarını okumuyor ve mikrofonu bozukta olsa çohzel p*rn arşivi olabiliyor kendisi
Ve tabikide bu sansürlü hali*
Sansürsüzü için pm atabilirsiniz*
![]()
![]()
Bence boşuna sansürlemişsin bari daha geniş bir şekilde sansürleseydin de anlaşılmasaydı sansürün şekli ve şemalinden anlaşılıyor her şey :/[DOUBLEPOST=1431114871,1431114817][/DOUBLEPOST]
Benimki tablet olduğu için eli yana kaydıŕınca direk ss alıyor
Maksat mümkün olduğunca "aile yapısı"na uygun şekilde şekli şemalini göstermek*[DOUBLEPOST=1431115875][/DOUBLEPOST]O kadar profesyonel sansürlemişsin ki hiçbir şey anlaşılmıyor insan kare şeklinde sansürler![]()
Telefonun hakkında bölümünde yazana göre Nokia C7*Arayüzünden Nokia olduğunu tahmin ediyorum.
Uzun zamandır telefonlarla ilgilenmemin tek katkısı; telefon tahmin etmek. Telefonlarla ilgileneceğime java ile falan ilgilenseydim bir işime yarardı en azından.Maksat mümkün olduğunca "aile yapısı"na uygun şekilde şekli şemalini göstermek*[DOUBLEPOST=1431115875][/DOUBLEPOST]
Telefonun hakkında bölümünde yazana göre Nokia C7*
Ek olarak yönetime laf edilmemişdir saygılar*
Sınırları yeterince zorluyor uyarı almaya gerek yok*