Herkes Telefon Wallpaperini Atsın

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada telefonda ekran resmi almak için home ve ses tuşuna bas aynı anda :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne kadar arka kapağı durmuyor, sim kartlarını okumuyor ve mikrofonu bozukta olsa çohzel p*rn arşivi olabiliyor kendisi :(
Ve tabikide bu sansürlü hali*
Sansürsüzü için pm atabilirsiniz*

Bence boşuna sansürlemişsin bari daha geniş bir şekilde sansürleseydin de anlaşılmasaydı sansürün şekli ve şemalinden anlaşılıyor her şey :/[DOUBLEPOST=1431114871,1431114817][/DOUBLEPOST]
Bu arada telefonda ekran resmi almak için home ve ses tuşuna bas aynı anda :(

Benimki tablet olduğu için eli yana kaydıŕınca direk ss alıyor

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence boşuna sansürlemişsin bari daha geniş bir şekilde sansürleseydin de anlaşılmasaydı sansürün şekli ve şemalinden anlaşılıyor her şey :/[DOUBLEPOST=1431114871,1431114817][/DOUBLEPOST]
Sana sormadım ki ben :(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ne kadar arka kapağı durmuyor, sim kartlarını okumuyor ve mikrofonu bozukta olsa çohzel p*rn arşivi olabiliyor kendisi :(
Ve tabikide bu sansürlü hali*
Sansürsüzü için pm atabilirsiniz*

O kadar profesyonel sansürlemişsin ki hiçbir şey anlaşılmıyor insan kare şeklinde sansürler :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O kadar profesyonel sansürlemişsin ki hiçbir şey anlaşılmıyor insan kare şeklinde sansürler :(
Maksat mümkün olduğunca "aile yapısı"na uygun şekilde şekli şemalini göstermek*[DOUBLEPOST=1431115875][/DOUBLEPOST]
Arayüzünden Nokia olduğunu tahmin ediyorum.
Telefonun hakkında bölümünde yazana göre Nokia C7*
Ek olarak yönetime laf edilmemişdir saygılar*
Sınırları yeterince zorluyor uyarı almaya gerek yok*

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Maksat mümkün olduğunca "aile yapısı"na uygun şekilde şekli şemalini göstermek*[DOUBLEPOST=1431115875][/DOUBLEPOST]
Telefonun hakkında bölümünde yazana göre Nokia C7*
Ek olarak yönetime laf edilmemişdir saygılar*
Sınırları yeterince zorluyor uyarı almaya gerek yok*
Uzun zamandır telefonlarla ilgilenmemin tek katkısı; telefon tahmin etmek. Telefonlarla ilgileneceğime java ile falan ilgilenseydim bir işime yarardı en azından.