Minecraftla ilgili bütün sorularinizi cevapliyorum gelin konuya (plugin hariç)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Başliktata dediğmi gibi sorularinizi bekliyorum çok tecrübeliyim nerdeyse bütün hatalari fixledim çok geçmişmi var :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Gereksiz kardeşim. Burada zaten insanlar Minecrafttaki bilgi konusundaki boşluklarını kapatmak için gelmiyor. Mimari, redstoneları plugin yardımlarını falan öğrenmek için geliyor ya da hoş muhabbetler, oyunlar için. Yani şimdi bazı kişiler bana atarlanacak fakat bence konu gereksiz.
Burası Senin Düşündüğün Gibi Sadece Mimari - Redstone - Plugin Yardımları İçin Açılmış Yada Sadece Sohbet İçin Varolan Bir Forum Değil Bunu O Kafandan Sil
Forumda O Kayıt Olduğun Tarihten Beri Ne Yapıyorsun Açıkcası Anlayamadım
Burası Gene Senin Sanmadığın Gibi Bir Yardımlaşma - Bilgi Alışverisi - ve Sorunlarada Çözüm Bulunan Bir Forum
Açılan Konulara Bakarsan Senin Kastettiğinin Dışında Yüzlerce Farklı Konu Görürdün
Örn Crash Hataları - Oyuna Girememe Sorunları - Oyunda bir şey Yapmayıp Yardım İsteme Gibi Çok Farklı Konular Var
Buradaki Herkes Dahi Olarak Doğmuyor Çoğu Kişi Bilmediği Soruyu veya Sorunu Googlede Aramak Yerine Buraya Soruyor
Konu Gereksiz Olabilir Konuyu Açan Ego Kasmış Olabilir Ama Forumun Amacını Öğrenipte Buraya Gelirsen Makbule Geçer.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Gereksiz kardeşim. Burada zaten insanlar Minecrafttaki bilgi konusundaki boşluklarını kapatmak için gelmiyor. Mimari, redstoneları plugin yardımlarını falan öğrenmek için geliyor ya da hoş muhabbetler, oyunlar için. Yani şimdi bazı kişiler bana atarlanacak fakat bence konu gereksiz.
Burası Minecraft Forum. Yani Minecraft oynayanlar, yanında bir de oyuna yeni başlayanlar geliyor. Her türlü konu açılabilir ve hiçbir konu gereksiz değildir. Ki buna laf edecek yetkiye de Mod ve Adminler sahip, sen değilsin.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende sizin gibi insanların bana laf etmesinden bahsediyorum bu benim düşüncem bence gereksiz. Ayrıca yardım alma konularıda var ama bu Minecraft Genel konusunda olacağını hiç sanmıyorum anlıyor musunuz? Merak etmeyin bende çok yardım konusu açtım. Fakat konunun başlığını okuduğumda Minecraft'ta nasıl end portal açılır? nether'a nasıl gidilir? bunun gibi şeyleri anlatıcak sandım o yüzden yazdım. Şimdi sizin gibi 2 arkadaşla uğraşamıyacağım. Cümlemin sonunda belirttiğim gibi (yani şimdi bazı kişiler bana atarlanacak ....) bana niye hemen ön yargıyla yaklaşıp laf atıyosunuz anlamadım.
Laf atmıyoruz. Öyle bir şekilde yazmışsın ki konu değil de bu tarz konular gereksizmiş gibi algılanıyor. Hem adam siz sorun ben cevaplayayım tarzında bir konu açmış. "End Portal nasıl açılır?" "Nether'a nasıl gidilir?" diye de bir şey ne başlıkta ne de konuda yazmıyor. Ayrıca eğer bir düşünceyi paylaşıyorsan eleştriye de açık olman lazım. Bunu biz sana karşı bir kin besliyormuşuz gibi algılama lütfen.