Başta söliyim bilmiyorum fakat bunu ne yapicaksin yada böle bişi yapmak mümkünmü :/Bir oyuncunun baktığı yönü komut bloğunda nasıl anlarım.
Evet mümkün .s ama uğraşmamBaşta söliyim bilmiyorum fakat bunu ne yapicaksin yada böle bişi yapmak mümkünmü :/
Burası Senin Düşündüğün Gibi Sadece Mimari - Redstone - Plugin Yardımları İçin Açılmış Yada Sadece Sohbet İçin Varolan Bir Forum Değil Bunu O Kafandan SilGereksiz kardeşim. Burada zaten insanlar Minecrafttaki bilgi konusundaki boşluklarını kapatmak için gelmiyor. Mimari, redstoneları plugin yardımlarını falan öğrenmek için geliyor ya da hoş muhabbetler, oyunlar için. Yani şimdi bazı kişiler bana atarlanacak fakat bence konu gereksiz.
Burası Minecraft Forum. Yani Minecraft oynayanlar, yanında bir de oyuna yeni başlayanlar geliyor. Her türlü konu açılabilir ve hiçbir konu gereksiz değildir. Ki buna laf edecek yetkiye de Mod ve Adminler sahip, sen değilsin.Gereksiz kardeşim. Burada zaten insanlar Minecrafttaki bilgi konusundaki boşluklarını kapatmak için gelmiyor. Mimari, redstoneları plugin yardımlarını falan öğrenmek için geliyor ya da hoş muhabbetler, oyunlar için. Yani şimdi bazı kişiler bana atarlanacak fakat bence konu gereksiz.
Laf atmıyoruz. Öyle bir şekilde yazmışsın ki konu değil de bu tarz konular gereksizmiş gibi algılanıyor. Hem adam siz sorun ben cevaplayayım tarzında bir konu açmış. "End Portal nasıl açılır?" "Nether'a nasıl gidilir?" diye de bir şey ne başlıkta ne de konuda yazmıyor. Ayrıca eğer bir düşünceyi paylaşıyorsan eleştriye de açık olman lazım. Bunu biz sana karşı bir kin besliyormuşuz gibi algılama lütfen.Bende sizin gibi insanların bana laf etmesinden bahsediyorum bu benim düşüncem bence gereksiz. Ayrıca yardım alma konularıda var ama bu Minecraft Genel konusunda olacağını hiç sanmıyorum anlıyor musunuz? Merak etmeyin bende çok yardım konusu açtım. Fakat konunun başlığını okuduğumda Minecraft'ta nasıl end portal açılır? nether'a nasıl gidilir? bunun gibi şeyleri anlatıcak sandım o yüzden yazdım. Şimdi sizin gibi 2 arkadaşla uğraşamıyacağım. Cümlemin sonunda belirttiğim gibi (yani şimdi bazı kişiler bana atarlanacak ....) bana niye hemen ön yargıyla yaklaşıp laf atıyosunuz anlamadım.