DarkStorm
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar öncelikle skript yazmaya başlayalı çok az bir zaman oldu ve kayda değer olarak gördüğüm ilk skriptimi burada paylaşma gereği duydum.Öncelikle skript paraşüt fakat ne derece başarılı olduğumu bilmiyorum.Elimden geldiğince bir paraşüt şekline sokmaya çalıştım ne derece başarılı olduğum sizin takdirinize kalmış bir durum.
Öncelikle yetki : parasut.kullan yetkisi.Bu yetki olmadan paraşütü kullanamazsınız.Ayrıca paraşüt açıldığı zaman gidilecek mesafeyi yani hızı dosya içinden mesafe: 3 yerinin 3 değerini değiştirerek kendinize göre ayarlayabilirsiniz.Yine yetkileri de bu şekilde ayarlayabilirsiniz.Skript daha önce yazıldıysa sahibinden özür dilerim fakat bundan başlama gereği duydum.Paraşüt skriptinin kodları aşağıda verdiğim gibidir.Ayrıca nasıl çalıştığına dair videomu da izleyebilirsiniz ne derece başarılı olduğum size kalmış bir durum.Varsayılan paraşüt açma itemini yumurta olarak belirledim kodların içindeki "egg" kısmını değiştirerek de bunu kendinize uygun şekle getirebilirsiniz. /parasut komutu ile paraşüt alabilirsiniz.İyi Oyunlar Dilerim...
Kod :
Öncelikle yetki : parasut.kullan yetkisi.Bu yetki olmadan paraşütü kullanamazsınız.Ayrıca paraşüt açıldığı zaman gidilecek mesafeyi yani hızı dosya içinden mesafe: 3 yerinin 3 değerini değiştirerek kendinize göre ayarlayabilirsiniz.Yine yetkileri de bu şekilde ayarlayabilirsiniz.Skript daha önce yazıldıysa sahibinden özür dilerim fakat bundan başlama gereği duydum.Paraşüt skriptinin kodları aşağıda verdiğim gibidir.Ayrıca nasıl çalıştığına dair videomu da izleyebilirsiniz ne derece başarılı olduğum size kalmış bir durum.Varsayılan paraşüt açma itemini yumurta olarak belirledim kodların içindeki "egg" kısmını değiştirerek de bunu kendinize uygun şekle getirebilirsiniz. /parasut komutu ile paraşüt alabilirsiniz.İyi Oyunlar Dilerim...
Kod :
Kod:
options:
#Asagidaki deger ile parasut acildigi an gidilecek hizi ve dolayisiyla mesafeyi belirlersiniz
mesafe: 3
command /parasut:
permission: parasut.kullan
trigger:
player has permission "parasut.kullan"
give an egg named "&6&lParasut" to the player
send "&6&lParasut Verildi" to player
on right click with egg:
if player's tool is egg named "&6&lParasut":
if the block below the player is air:
player has permission "parasut.kullan"
cancel event