Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Neden 2015 yılında dahi hala dosya.tc kullanıyorsunki? Dropbox kullan direkt link verebilirsin onunla

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Npc doğuyor ona vurulan atıyor ben onlara vurmaya çalışıyorum atılıyorum çok saçma .d

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oda iyi zaten sistemleri aynı sayılır cloud olarak geçiyorlar. Bu tarz siteler hem daha güvenilir hem daha hızlı.

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Bencede çok daha iyi olur. Umarım bunlardan birini kullanırsın Muhammed2188

Npc doğuyor ona vurulan atıyor ben onlara vurmaya çalışıyorum atılıyorum çok saçma .d
Eğer config dosyasından onları görünmez yaparsan onları görmezsin. Böylece vurmaya çalışmazsın. Şimdi mantıklı mı ?

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
La mami 1.8'e uyumluluk getir!
Zaten uyumlu fakat KillAura korumasını kapatmanız lazım yoksa hata verir.
KillAura engelinin 1.8'de çalışması için ProtocolLib'in 1.8 sürümünde NPC doğurabilmesi gerekmektedir.[DOUBLEPOST=1431274253,1431273126][/DOUBLEPOST]Bazı sunucular benim pluginimi yada başka paralı hile engelleme plugini kullanıp konu başlıklarına "Anti-Hile" yazmışlar.
Fakat bazı sunucular öbürlerinden görüp "Anti-Hile" tag'ını NoCheatPlus sanıp onlarda koyuyorlar :D

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten uyumlu fakat KillAura korumasını kapatmanız lazım yoksa hata verir.
KillAura engelinin 1.8'de çalışması için ProtocolLib'in 1.8 sürümünde NPC doğurabilmesi gerekmektedir.[DOUBLEPOST=1431274253,1431273126][/DOUBLEPOST]Bazı sunucular benim pluginimi yada başka paralı hile engelleme plugini kullanıp konu başlıklarına "Anti-Hile" yazmışlar.
Fakat bazı sunucular öbürlerinden görüp "Anti-Hile" tag'ını NoCheatPlus sanıp onlarda koyuyorlar :D
Diğer Sürüm Ne Zaman Gelir ?