iZeckGH
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bana Göre Format Atmayı Bilmemen Pc'den Anlamaz Demek. Yani Biraz Takıntı Yaptı...Tamam takılma bu kadar yanlış anlamışım demekki
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Bana Göre Format Atmayı Bilmemen Pc'den Anlamaz Demek. Yani Biraz Takıntı Yaptı...Tamam takılma bu kadar yanlış anlamışım demekki
KeşkeSürüm 1.8 de 1.8 de çalışıyormu![]()
Unutmuşum yaw.Bypass permi ekleseydin iyiydi. Moderatörler, adminlerde atılıyor.
X-Ray Engellemesi Sunucuyu Yorucaktır Onun Yerine Spigotun Kendi X-Ray Engellemisini KullanabilirsinX - Ray Engellemesi De Gelmeli![]()
Zıplatmasının sebebi var.İlk baş NoKnockback kontrolü yapıyor hile ile uyumlu olursa zıplatıp başka bir test daha yapıyor.1.8 Sürümünde Sadece Adamla Kapışırken Geriye Atıyor Ayrıca Zıplatıyor.
Yüksek Bir Yerden Atlayınca Yine Geriye Atıyor.
Bu Problemlerin Düzeltilmesini Ve 1.9 Sürmünün Hatasız Olmasını Arz Ediyorum.
İşte GitHub'a yüklesen yada kaynak kodlarını bizimle paylaşsan olmayacak böyle şeyler. Decompile edip düzenleyip tekrar recompile etmek zor geliyor.[DOUBLEPOST=1431525977,1431525233][/DOUBLEPOST]WaterWalk bug: Tekne kullanırken suda yürüdüğümüzü sanıyor ve tekneden geri atıyor.Unutmuşum yaw.
İyi bug bulmuşsunİşte GitHub'a yüklesen yada kaynak kodlarını bizimle paylaşsan olmayacak böyle şeyler. Decompile edip düzenleyip tekrar recompile etmek zor geliyor.[DOUBLEPOST=1431525977,1431525233][/DOUBLEPOST]WaterWalk bug: Tekne kullanırken suda yürüdüğümüzü sanıyor ve tekneden geri atıyor.
Ben değil +400 onlinelı SurvivalGames sunucumun oyuncuları buluyorİyi bug bulmuşsunHiç aklıma gelmiyen bugları söylüyorsun.
Seni [Bug Bulucu] ilan ediyorum.![]()
O zaman bulan kişilere [Bug Bulucu] tagını vermelisinBen değil +400 onlinelı SurvivalGames sunucumun oyuncuları buluyor