Bu ne?...

Nyxia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
BU... FORUMDAN... ARKADAŞLARINIDA... ALIP... TOZ... OL![DOUBLEPOST=1431265444,1431265397][/DOUBLEPOST]
Bizim V*LET olarak adlandırdığımız kişilerden biri bütün herkesine hesabına anneler gününde annesine küfretmiş, anladınmı ne kadar kızgın olduğumuzu şimdi?
Sinirli olduğunuzu biliyordum sadece bu üyelerin neden bu kadar kızgın olduklarını merak etmiştim.
Aydınlattığın için sağol bu arada.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sinirli olduğunuzu biliyordum sadece bu üyelerin neden bu kadar kızgın olduklarını merak etmiştim.
Aydınlattığın için sağol bu arada.
bir şey değil. Bu arada bir tane si (V*LETLERDEN) gelip küfrederse üstteki arkadaşların dediği gibi yap bencede...[DOUBLEPOST=1431265808,1431265762][/DOUBLEPOST]Aslında bu tür V*LET lerin ip adresini bulacak bir ajan lazım bize. O zaman her şey ortaya çıkardı....

HayatMucadelesi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Böle insanlara cevap verdikce onlar sizin üstünüze dahada gidicektir en iyisi siz onu rapor edip susun illa banlanır yada mutelenir ses vermeyin ben böle insanlardan çok gördüm.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böle insanlara cevap verdikce onlar sizin üstünüze dahada gidicektir en iyisi siz onu rapor edip susun illa banlanır yada mutelenir ses vermeyin ben böle insanlardan çok gördüm.
Konuyu okumadın sanırsam. Artık BANLANMA diye bir şey yok. Onun yerine MUTE denen salak şey var. Rapor etmekte bir işe yaramıyor. Yetkililer desen "lay lay lom"...

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
völödö zönü diyip geç, elbet kaçar yavrucak.

Pezo musun evladım papilion_ (Pezo: Meksika para birimi yetkili abilerim)