Konuşalım [Sosyal Deney]

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resmi olarak herkes 18 yaşına kadar çocuktur*
Ve bunun olgunluk ile alakası yok*

şaka yapmıştım -_- ve resmi olarak demiyorum ben,bazıları resmi olarak ** yaşta olsa bile fiziksel yaşı farklı olabiliyio pls...
yarın çene çalarız, uyuşturucu gibi bir şey içirdiler bu gün bi davette yazmaya üşeniyorum :p

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O eskiden idi. Artık öyle hata yapmak kolay değil :(

ne hatası ? ve biyolojik yaş resmi yaştan farklı bir şey,insan yediğine içtiğine biyolojik yaşına göre dikkat etmeli
jöleli kek bile yesen sivilce yapar mesela 25 yaşındaki bazı insanlarda yada daha büyük yaştakilerde
[DOUBLEPOST=1431284795,1431284731][/DOUBLEPOST]

anlattım az önce azcık google kullan google -_- 1 kere içersen anlarsın sürünerek yürüde göriyim :p

Abi ordan bi açık çay. @Gökçemis

*ok içersin ( * = ç ) çay sevmiyorum,içenlerede gıcığım var

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ne hatası ? ve biyolojik yaş resmi yaştan farklı bir şey,insan yediğine içtiğine biyolojik yaşına göre dikkat etmeli
jöleli kek bile yesen sivilce yapar mesela 25 yaşındaki bazı insanlarda yada daha büyük yaştakilerde
[DOUBLEPOST=1431284795,1431284731][/DOUBLEPOST]

anlattım az önce azcık google kullan google -_- 1 kere içersen anlarsın sürünerek yürüde göriyim :p

*ok içersin ( * = ç ) çay sevmiyorum,içenlerede gıcığım var

Karadenizliyim bir sorun mu vardı? (Giresun)

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karadenizliyim bir sorun mu vardı? (Giresun)

bende istanbul, ve laz inatının nasıl bir şey olduğunu bu gün gördüm ^_^ sağlık bakanlığının onayını bile reddetti gıcık -_-
yok tarım bakanlığı onaylarmış ama sağlık bakanlığı onaylamazmış ya çay akıllı insan yaşam formu sağlık belgesi numarası var, bazıları inatçı işte :p gerçeği bile red edio