faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
Dostum ben aldığım bir paket sütü aldığım gün dikip bitiriyorum neden still 1.78 onu merak ediyorum.
tam 180 mi yoksa 183 felan mı :/
@yoloman yesin![]()
var yermisin :/
Dikkat ettiysen orada 3 farklı şey var, 1 tane değil.[DOUBLEPOST=1431289354,1431289311][/DOUBLEPOST]
Tam değil biraz daha fazla. 82-83 falan.
O halde bilmediğimiz hastalığın daha fazla uzayamamana neden olmuş olabilir mi?@yoloman yesin[DOUBLEPOST=1431289604,1431289387][/DOUBLEPOST]
Bana koş,zıpla,top falan oyna,spor yap denmesini hakaret olarak kabul ediyorum artık çünkü bilmediğiniz üzere rahatsızlığımdan dolayı yapamıyorum.![]()
Ehm benimkiler kısacık idiO halde bilmediğimiz hastalığın daha fazla uzayamamana neden olmuş olabilir mi?
Yok canım, bunu düşünmek kesinlikle aptallık olurdu.
Genetik de olabilir. Anne babası kısa olan bir çocuk çok fazla uzayamaz.
![]()
İnsan yediği şeyi ikram edermiş filan ;(
Hmm... Sanırım sana O hapları vermeyi kesmeliyim kendi yaptığın şeyleri ben yapıyormuşum gibi hatırlıyorsun.İnsan yediği şeyi ikram edermiş filan ;(
Thug life ;(
----------------------------------
(İmza)
Babamda anam da kısa anne tarafında uzunlar var baba tarafında da ben anamdan da babamdan da uzunum dediklerine göre daha uzarmışım.O halde bilmediğimiz hastalığın daha fazla uzayamamana neden olmuş olabilir mi?
Yok canım, bunu düşünmek kesinlikle aptallık olurdu.
Genetik de olabilir. Anne babası kısa olan bir çocuk çok fazla uzayamaz.
![]()
Ne olursa olsun, yine yiyorsun ( ͡° ͜ʖ ͡° )İnsan yediği şeyi ikram edermiş filan ;(
Thug life ;(
(İmza)
Şu anda üstü kapalı küfür ettiğin için rapor edebilirim ama her neyse* Amacın o değil biliyorum*Hmm... Sanırım sana O hapları vermeyi kesmeliyim kendi yaptığın şeyleri ben yapıyormuşum gibi hatırlıyorsun.
Sadece her zaman benim kisini yiyorsun bari değişiklik olsun diye başka şeyleri de tatmanı istedim bebeq B)
![]()
We call dat bonzai adamı bozai tür hitler beybi*Şu anda üstü kapalı küfür ettiğin için rapor edebilirim ama her neyse* Amacın o değil biliyorum*
Ne hapı verdiğini çözemedim canım. Kedi maması tatmayı tabii ki isterim. (xd)
(İmza)
Yey yes yes.We call dat bonzai adamı bozai tür hitler beybi*
._. Everybody lies .s.s.s.hiçç sohbet ediyoruz![]()