Konuşalım [Sosyal Deney]

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
@yoloman yesin :([DOUBLEPOST=1431289604,1431289387][/DOUBLEPOST]
Bana koş,zıpla,top falan oyna,spor yap denmesini hakaret olarak kabul ediyorum artık çünkü bilmediğiniz üzere rahatsızlığımdan dolayı yapamıyorum.
O halde bilmediğimiz hastalığın daha fazla uzayamamana neden olmuş olabilir mi?
Yok canım, bunu düşünmek kesinlikle aptallık olurdu.

Genetik de olabilir. Anne babası kısa olan bir çocuk çok fazla uzayamaz.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
İnsan yediği şeyi ikram edermiş filan ;(
Thug life ;(

----------------------------------
(İmza)
Hmm... Sanırım sana O hapları vermeyi kesmeliyim kendi yaptığın şeyleri ben yapıyormuşum gibi hatırlıyorsun.
Sadece her zaman benim kisini yiyorsun bari değişiklik olsun diye başka şeyleri de tatmanı istedim bebeq B)

O halde bilmediğimiz hastalığın daha fazla uzayamamana neden olmuş olabilir mi?
Yok canım, bunu düşünmek kesinlikle aptallık olurdu.

Genetik de olabilir. Anne babası kısa olan bir çocuk çok fazla uzayamaz.

Babamda anam da kısa anne tarafında uzunlar var baba tarafında da ben anamdan da babamdan da uzunum dediklerine göre daha uzarmışım.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hmm... Sanırım sana O hapları vermeyi kesmeliyim kendi yaptığın şeyleri ben yapıyormuşum gibi hatırlıyorsun.
Sadece her zaman benim kisini yiyorsun bari değişiklik olsun diye başka şeyleri de tatmanı istedim bebeq B)
Şu anda üstü kapalı küfür ettiğin için rapor edebilirim ama her neyse* Amacın o değil biliyorum*
Ne hapı verdiğini çözemedim canım. Kedi maması tatmayı tabii ki isterim. (xd)

(İmza)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Şu anda üstü kapalı küfür ettiğin için rapor edebilirim ama her neyse* Amacın o değil biliyorum*
Ne hapı verdiğini çözemedim canım. Kedi maması tatmayı tabii ki isterim. (xd)

(İmza)
We call dat bonzai adamı bozai tür hitler beybi*

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
boy atmak diye bir şey varsa bulan söyleyebilirmi :p banada lazım + kilo vermek için bişeyler
ve boydan önemli şeylerde var yetenek gibi

mesela ben; tek elle yumurta kırabiliyorum,iki elimlede puding yapabiliyorum(biriyle muzlu diğeri ile çikolatalı olan),ömrümde hiç konuşmaktan yorulmadım,skypede faln 8 saat bile konuşmuşluğum olmuştu,birisiyle 2 dakika karşılıklı oturup konuşunca kişilik tablosunu çıkartabiliyorum,sadece kendimi deil her hafta çanta + bilgisayarımın içini temizliyorum süpürge bezle falan herkes pis pis kullanıyo ( yetenek deil ama üşenmemek de bi yetenek sayılır) türkçeye zulüm yapabiliyorum,satrançta yenilmem 4 5 hamle sonrasını görüyorum :p,çok iyi bi tiyatrocuyum,hocamı falan rahatlıkla kandırabiliyorum...
sizin yetenekleriniz ne ?