Dizüstü gamer hangisi seçmeliyim veya almalıyım ?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Eee... Tabi gidip dağdan aşşağı atıpta "kolay bozuluyor!" derlerse öyle olur... Şaka yapıyorum tabii ki de :D. Yanımda bir Monster sahibi Komşum var (Kıskançlık... Kıskançlık... Kıskançlık...) hemen hemen o gösterdiğin Monster ile çoğu şeyi aynı. Ve 1 yıldır sapasağlam duruyor. Ne virüs var (o biraz virüs konusunda titizdi o ayrı bir konu :D.) ne de herhangi bir hata...
970m çok fena bir ekran kartı en +40 fps daha ekler ultrada ama mağazası çok uzakta kadıköy peeh

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Eğer öyle çok bilgisayarı taşıyan biri değilsen, bilgisayarı alma amacın oyun oynamaksa, ısınma problemiyle uğraşmak istemiyorsan, bilgisayarı çok zorlamak veya bozmak istemiyorsan tabi ki seçimin masaüstü olmalı. Ben bir laptop kullanıcısıyım ve en çok şikayetçi olduğum şey ısınma, bir masaüstü en fazla 60-70 dereceye çıkarken inanır mısın? Sadece Minecraft oynarken bile bilgisayarımın 110 dereceyi gördüğü oluyor ve bu riskli bir şey. Tavsiyem al bir masaüstü hem parçalar ufaldıkça maaliyeti artıyor masaüstüne hem ucuza hem kaliteli bir bilgisayar alabilirsin hatta toplama şansında olur.

(Dizüstü ile masaüstünü kıyasladım iki bilgisayarı incelemedim, donanımdan pek anlamam tecrübelerimle konuşuyorum.)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Eğer öyle çok bilgisayarı taşıyan biri değilsen, bilgisayarı alma amacın oyun oynamaksa, ısınma problemiyle uğraşmak istemiyorsan, bilgisayarı çok zorlamak veya bozmak istemiyorsan tabi ki seçimin masaüstü olmalı. Ben bir laptop kullanıcısıyım ve en çok şikayetçi olduğum şey ısınma, bir masaüstü en fazla 60-70 dereceye çıkarken inanır mısın? Sadece Minecraft oynarken bile bilgisayarımın 110 dereceyi gördüğü oluyor ve bu riskli bir şey. Tavsiyem al bir masaüstü hem parçalar ufaldıkça maaliyeti artıyor masaüstüne hem ucuza hem kaliteli bir bilgisayar alabilirsin hatta toplama şansında olur.

(Dizüstü ile masaüstünü kıyasladım iki bilgisayarı incelemedim, donanımdan pek anlamam tecrübelerimle konuşuyorum.)
Oha 110 derece mi? Ben Minecraft oynarken 35 derece falan oluyor. (ama masaüstünde.) (hiçbirşey açık değilken 30 derece.)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gamer mi. Dizüstü mü ? Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz ? Dizüstü Gamer bilgisayara falan yalandır. Neden mi ? Dizüstülerin ekran kartı değişmez. yani 10 sene sonra çöp olur. Neden mi ? Yeni ekran kartları çıkacak. Mesela gamer dizüstü a ekran kartında. 10 sene sonra g ekran kartı çıkacak. a çöp olacak. Ama kasalıda değiştirebilirsin :) Ekran kartı dersen R9 serileri[AMD] yada çok bütçen yoksa sana tavsiyem GTX 750 Ti gibi bir ekran kartıdır. İşlemci i5 falan olabilir. Ama çok bütçen varsa sana "Quad-Core" öneririm. Ram 4 GB al yeter. Birazda fan al tak kasaya keyfine bak derim.[DOUBLEPOST=1431367359,1431367320][/DOUBLEPOST]
Gamer mi. Dizüstü mü ? Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz ? Dizüstü Gamer bilgisayara falan yalandır. Neden mi ? Dizüstülerin ekran kartı değişmez. yani 10 sene sonra çöp olur. Neden mi ? Yeni ekran kartları çıkacak. Mesela gamer dizüstü a ekran kartında. 10 sene sonra g ekran kartı çıkacak. a çöp olacak. Ama kasalıda değiştirebilirsin :) Ekran kartı dersen R9 serileri[AMD] yada çok bütçen yoksa sana tavsiyem GTX 750 Ti gibi bir ekran kartıdır. İşlemci i5 falan olabilir. Ama çok bütçen varsa sana "Quad-Core" öneririm. Ram 4 GB al yeter. Birazda fan al tak kasaya keyfine bak derim.
Yani bence Dizüstü alma. Birde Dizüstüler ısınıyor ve fan takılmıyor. Sadece pil vb. değişiyor. Ama masaüstüler. off... Ulan Crysis 3 oynadım pc 50 derece yani. :)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Gamer mi. Dizüstü mü ? Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz ? Dizüstü Gamer bilgisayara falan yalandır. Neden mi ? Dizüstülerin ekran kartı değişmez. yani 10 sene sonra çöp olur. Neden mi ? Yeni ekran kartları çıkacak. Mesela gamer dizüstü a ekran kartında. 10 sene sonra g ekran kartı çıkacak. a çöp olacak. Ama kasalıda değiştirebilirsin :) Ekran kartı dersen R9 serileri[AMD] yada çok bütçen yoksa sana tavsiyem GTX 750 Ti gibi bir ekran kartıdır. İşlemci i5 falan olabilir. Ama çok bütçen varsa sana "Quad-Core" öneririm. Ram 4 GB al yeter. Birazda fan al tak kasaya keyfine bak derim.[DOUBLEPOST=1431367359,1431367320][/DOUBLEPOST]
Yani bence Dizüstü alma. Birde Dizüstüler ısınıyor ve fan takılmıyor. Sadece pil vb. değişiyor. Ama masaüstüler. off... Ulan Crysis 3 oynadım pc 50 derece yani. :)
10 sene dayansa mükemmel olurdu 2 senede bir değiştirdiğime göre sıkıntı yok.Bir yerlere gidiyorum,geziyorum vb.Taşımak ihtiyaç oluyor iş yerine götürüyorum orada açıyorum oradada birşeyler yapılabiliyor yani taşımam gerek

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Hiç sorma, bir şey açık değilken 70-80 derece oluyor yani o derece. Samsung R-580
[DOUBLEPOST=1431416088,1431369233][/DOUBLEPOST]
Oha 110 derece mi? Ben Minecraft oynarken 35 derece falan oluyor. (ama masaüstünde.) (hiçbirşey açık değilken 30 derece.)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bilgisayar konusunda ne diyorsun kesin bir cevap verirmisin alıyorum