Dizüstü gamer hangisi seçmeliyim veya almalıyım ?

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden bunu youtuber olan kişilere sormuyorsun? youtuber dediğim 100k , 200k abonesi ve daha fazlası olanlara ulaşmanı tavsiye ederim.Bir yandan kaliteli oyunlar oynarken bir yandan da video'ya almak zor iş olsa gerek?

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Monster alma bence çünkü;
gereksiz pahalı,tasarımı kötü(benim için)
Hem Msi alınca gelen + özellikler;
+GamingBook'u istediğin gibi modifike edebilirsin(mesela 3 tane 256GB SSD takabilirsin.).
+StealSeries klavye geliyor ve bu klavyenin renkleri ayarlanabiliyor istersen makro da atayabilirsin hemde her renk değişiyor.
+SuperRaid teknolojisi ile 1 tane 500 GB'lık SSD nin sunduğu okuma/yazma verileri Super Raid ile 2 SSD olarak 1 SSD gibi çalışıp daha performanslı çalışıyorlar.
+İçinde gelen hediyeler:Msi gaming Mouse,Msi taşıma çantası.
+Çift CPU/GPU soğutma sistemi ile ferah ferah ultrada oynayabilirsin :)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Monster alma bence çünkü;
gereksiz pahalı,tasarımı kötü(benim için)
Hem Msi alınca gelen + özellikler;
+GamingBook'u istediğin gibi modifike edebilirsin(mesela 3 tane 256GB SSD takabilirsin.).
+StealSeries klavye geliyor ve bu klavyenin renkleri ayarlanabiliyor istersen makro da atayabilirsin hemde her renk değişiyor.
+SuperRaid teknolojisi ile 1 tane 500 GB'lık SSD nin sunduğu okuma/yazma verileri Super Raid ile 2 SSD olarak 1 SSD gibi çalışıp daha performanslı çalışıyorlar.
+İçinde gelen hediyeler:Msi gaming Mouse,Msi taşıma çantası.
+Çift CPU/GPU soğutma sistemi ile ferah ferah ultrada oynayabilirsin :)
Konuyu açtığımda kesinlikle msi alırım diyordum şimdi içime monster siniyor almazsam ratahsız olurum .d

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu açtığımda kesinlikle msi alırım diyordum şimdi içime monster siniyor almazsam ratahsız olurum .d
Ama monster alırsan bu saydığım artıların hiçbirine varamazsın ayrıca ;
8GB Ram pek eterli değil artık (Güçlü Oyunlar İçin)
[DOUBLEPOST=1431416899,1431416853][/DOUBLEPOST]
abi monster alma ASUS ROG serisine bakmalısın
Bende eskiden öyle diyordum ama çok aşırır ısınıyor ve özellikleri düşük hiç önerme bence..

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Ama monster alırsan bu saydığım artıların hiçbirine varamazsın ayrıca ;
8GB Ram pek eterli değil artık (Güçlü Oyunlar İçin)
[DOUBLEPOST=1431416899,1431416853][/DOUBLEPOST]
Bende eskiden öyle diyordum ama çok aşırır ısınıyor ve özellikleri düşük hiç önerme bence..
MSI isterim tabikide ama o ekran kartıyla biryere varamam GTX 850M ?

Kalerda

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğer öyle çok bilgisayarı taşıyan biri değilsen, bilgisayarı alma amacın oyun oynamaksa, ısınma problemiyle uğraşmak istemiyorsan, bilgisayarı çok zorlamak veya bozmak istemiyorsan tabi ki seçimin masaüstü olmalı. Ben bir laptop kullanıcısıyım ve en çok şikayetçi olduğum şey ısınma, bir masaüstü en fazla 60-70 dereceye çıkarken inanır mısın? Sadece Minecraft oynarken bile bilgisayarımın 110 dereceyi gördüğü oluyor ve bu riskli bir şey. Tavsiyem al bir masaüstü hem parçalar ufaldıkça maaliyeti artıyor masaüstüne hem ucuza hem kaliteli bir bilgisayar alabilirsin hatta toplama şansında olur.

(Dizüstü ile masaüstünü kıyasladım iki bilgisayarı incelemedim, donanımdan pek anlamam tecrübelerimle konuşuyorum.)

Karahan dizüstünde soğutma paneli kullanarak çok rahat 30-40 derecede tutabilirsin ama garantisi olan markalarda 50-60 tl fiyatla.Ve monster pc bunu çok rahat karşılıyor birde dediğim gibi bir panel alınırsa üstüne yok.