3000 mesajın var ve ben seni ilk defa gördüm nerede takılıyorsun ?Sayende Rezil Oluyorlar![]()
3000 mesajın var ve ben seni ilk defa gördüm nerede takılıyorsun ?Sayende Rezil Oluyorlar![]()
Do you eat or drink or suck marijuana ?Asıl sorun ilk sonuçlarda çıkmam değil, sonuçlarda Marijuana, Sigara ve uyuşturucudan bahsetmem. Millet beni terorist sanacak lan
Herhalde skript bölümü değil de terrorist iletişim ağı zannederler xd
Bir keresinde Kur'an kursunda arkadaşlarım bana bali çektirmişti. Onun dışında sigara bile içmedim. Ama etkilerini gösteren bir simülatöre bindim ve söyleyebilirim ki çok kafa yapıyor :3Do you eat or drink or suck marijuana ?
Bali kafasını biraz açsana .dBir keresinde Kur'an kursunda arkadaşlarım bana bali çektirmişti. Onun dışında sigara bile içmedim. Ama etkilerini gösteren bir simülatöre bindim ve söyleyebilirim ki çok kafa yapıyor :3
Çektiğim sırada hafif bir baş dönmesi ile yere düşmekten son anda kurtuldum, daha sonra gözlerime hafif bir perde indi böyle. Nirvananın yakınına ulaşıp geri indim. Gözlerimi açtığımda yerdeydim tabi. Birkaç saniyeliğine bayılmışım .-.Bali kafasını biraz açsana .d
Yine içme isteği varmı ?Çektiğim sırada hafif bir baş dönmesi ile yere düşmekten son anda kurtuldum, daha sonra gözlerime hafif bir perde indi böyle. Nirvananın yakınına ulaşıp geri indim. Gözlerimi açtığımda yerdeydim tabi. Birkaç saniyeliğine bayılmışım .-.
Diğerlerinin kafayı yermişcesine bizi sakındırdığı şey, aslında o kadar da güzel değil. Aşırı bir istek yok, zaten dediğim olay başımdan geçeli aylar oldu. Yani yok.Yine içme isteği varmı ?
Diğerlerinin kafayı yermişcesine bizi sakındırdığı şey, aslında o kadar da güzel değil. Aşırı bir istek yok, zaten dediğim olay başımdan geçeli aylar oldu. Yani yok.
Ama aşırı olmadığı sürece bir tadına bakmanın zararı olmaz .-. Tabi bazılarında bünye bir kere alıştı mı benim tam tersim olarak bırakamıyor, kendine güvenmiyorsan asla deneme derim.
Aylar önce olan bir şeyin acısının şimdi çıkacağını düşünmüyorum.banada birisi zorla bir şey içirmişti uyuştum falan![]()
ve 1 kereden bir şey olmaz deme kas gevşticiye bile bağımlı olabilirsin... (gamaflex 400 mg)
Aylar önce olan bir şeyin acısının şimdi çıkacağını düşünmüyorum.
Bu olayların ikisinde de birden fazla şey ile etkileşimde oluyorsun, birden fazla sigara ve birçok bakteri .-. Bende ise bir fırt bali .-.babama öyle söyleyince *sigara içenlerde bir anda akciğer hastası olmuyor* yada *insan bir anda hasta olmuyor,zamanla* diyor ._.