Bakin ne buldum :D link icerde

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
En azından benim gibi Donanım haber de(Sanırım orası)dalga geçilmiyor sizinle filan*O konunun yıldızı olmuştum hatırlayan varsa*

----------------------------------
(İmza)

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
cleared cleared cleared cleared
clearedclearedcleared

Son düzenleme:

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bali kafasını biraz açsana .d
Çektiğim sırada hafif bir baş dönmesi ile yere düşmekten son anda kurtuldum, daha sonra gözlerime hafif bir perde indi böyle. Nirvananın yakınına ulaşıp geri indim. Gözlerimi açtığımda yerdeydim tabi. Birkaç saniyeliğine bayılmışım .-.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Çektiğim sırada hafif bir baş dönmesi ile yere düşmekten son anda kurtuldum, daha sonra gözlerime hafif bir perde indi böyle. Nirvananın yakınına ulaşıp geri indim. Gözlerimi açtığımda yerdeydim tabi. Birkaç saniyeliğine bayılmışım .-.
Yine içme isteği varmı ?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yine içme isteği varmı ?
Diğerlerinin kafayı yermişcesine bizi sakındırdığı şey, aslında o kadar da güzel değil. Aşırı bir istek yok, zaten dediğim olay başımdan geçeli aylar oldu. Yani yok.
Ama aşırı olmadığı sürece bir tadına bakmanın zararı olmaz .-. Tabi bazılarında bünye bir kere alıştı mı benim tam tersim olarak bırakamıyor, kendine güvenmiyorsan asla deneme derim.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
banada birisi zorla bir şey içirmişti uyuştum falan :p
Diğerlerinin kafayı yermişcesine bizi sakındırdığı şey, aslında o kadar da güzel değil. Aşırı bir istek yok, zaten dediğim olay başımdan geçeli aylar oldu. Yani yok.
Ama aşırı olmadığı sürece bir tadına bakmanın zararı olmaz .-. Tabi bazılarında bünye bir kere alıştı mı benim tam tersim olarak bırakamıyor, kendine güvenmiyorsan asla deneme derim.

ve 1 kereden bir şey olmaz deme kas gevşticiye bile bağımlı olabilirsin... (gamaflex 400 mg)