muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba .-.
Babam sözde beni sevidirmek için gidip sokak satıcısının tekinden bir balık almış. Türünü bile bilmediğimiz balıkların biri öldü, diğerinin de ölmesini istemediğimden iyi bir araştırma ile balığın Japon olduğunu öğrendim. Şimdi de 40 cm genişliğinde bir akvaryum alıp yanına da başka bir balık eklemek istiyorum.
Asıl sorularımız şu: Bu balıklara bakmak için başka neler gerekli?
Başka hangi tür bir balık almalıyım?
Balıklara bakmak için, su değiştirme ve yem vermekten başka ne gerekli?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
akvaryuma taş yosun filan koy (etiket op)
Süsü olmayan akvaryum mu olur .-. Onları akvaryumu aldıktan sonra ayarlıcam zaten. Ama bitkiler özel bir tür olmalı, yoksa balıklara zorluk çıkartıyor ve suyu kirletiyor. Yani bu demek oluyor ki yanına bir de çöpçü balık ve salyangoz almalıyım. Şimdilik bitkiler bir kenarda dursun :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Yem al arkadaşım, açlıktan ölüyor hayvan.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
petshopta var bisürü balık
Hadi canım! Nereden bildin?!
Şaka maka zaten o kadarını bilmesem burada yerim olmazdı .-.
Yem al arkadaşım, açlıktan ölüyor hayvan.
İki günde bir yeterli oluyor .-.
Sal denize gitsin; doğal hayattan koparmamak lazım.
Tövbe çek.
Melek balığı al. Küçük olmasına rağmen japon balıklarıyla iyi geçiniyorlar
Teşekkürler, sonunda düzgün bir mesaj :3

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Hadi canım! Nereden bildin?!
Şaka maka zaten o kadarını bilmesem burada yerim olmazdı .-.

İki günde bir yeterli oluyor .-.

Tövbe çek.

Teşekkürler, sonunda düzgün bir mesaj :3
Pembe Ciklet(Sakız değil balık) Al.Ne Alakası olur bilmiyorum ama yinede güzel duruyorlar.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
japon balıkları en ucuz ve pardonda igrenç,ezik,dandik denilen balıklardan biridir
ben yavru köpek balığı almıştım :p yani köpek balığına benziodu küçücüktü falan, ve balık yemi olarak*sera* markasını öneriyorum kedi içinde*wihskas*

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
japon balıkları en ucuz ve pardonda igrenç,ezik,dandik denilen balıklardan biridir
ben yavru köpek balığı almıştım :p yani köpek balığına benziodu küçücüktü falan, ve balık yemi olarak*sera* markasını öneriyorum kedi içinde*wihskas*
Köpek balığına benziyorsa büyük ihtimal çöpçü balıktır. Minyatür köpek balığı yok çünkü :(
Senin bahsettiğin en ucuz, iğrenç, dandik balıklar Bettalar canım. Betta türü bir bardakta bile yaşayabilir, ucuzdur ve acınasıdır. Yine de Japon Balıklarının klasik ve biraz da klişe oldukları doğru.
Geçen sene kuzenim pirana almış. Yemleri atıyordu anında yiyorlardı. Dayanamadı gitti annesinden izin istedi bonfile attı kocaman ALLAH canımı alsın 15sn gibi bi sürede yediler
Biliyorum, ama ilginç bir şekilde insanlara hiç saldırmamışlar. En azından canlı olanlarına. İlginç.