Şu an salak olduğum fark ettim gerçekten çok güzel bir fikirArada Malesef masumları da atıyor..Altına vuranların üstünde npc cıksa daha hayırlı olur..
Şu an salak olduğum fark ettim gerçekten çok güzel bir fikir
3. Sistem olarak dediğini ekleyeceğim![]()
Aslında belki şu Blink yada başka bir deyişle Fakelag adlı hacke bakabilirsin. Bu hacki engelleyen 2 plugin gördüm şuana kadar. Biri doğru dürüst çalışmıyor diğeriyse ücretli bir plugin.Şu an salak olduğum fark ettim gerçekten çok güzel bir fikir
3. Sistem olarak dediğini ekleyeceğim![]()
Ciddiyim Sorunmu Vardi Genç ?Windows Defender ?
Ciddimisin Sen ?
Bir yerde kalıp aniden başka yere ışınlanma.Doğru mu biliyorum ?Aslında belki şu Blink yada başka bir deyişle Fakelag adlı hacke bakabilirsin. Bu hacki engelleyen 2 plugin gördüm şuana kadar. Biri doğru dürüst çalışmıyor diğeriyse ücretli bir plugin.
Bunu sen engellersen ilk gibi bişi olursun herhalde![]()
Sorununmu vardı derken ?Ciddiyim Sorunmu Vardi Genç ?![]()
Evet doğru biliyorsun vede bazı durumlarda çok sinir bozucu bir hack oluyorBir yerde kalıp aniden başka yere ışınlanma.Doğru mu biliyorum ?
Are You Şakadan AnlamıyorSorununmu vardı derken ?
Windows defender yeterli değil yani bilgisayarına bir şey olursa benim değil senin bir sorunun olur
Evet doğru biliyorsun vede bazı durumlarda çok sinir bozucu bir hack oluyor![]()
13 yaşını geçmiş her insanın kendi formatını atabilmesi lazım. Kimseyi bekleme bence öğren.Are You Şakadan Anlamıyor. Biliyorum 1,5 Yıldır Format Yemiyo Yavasladı, Format Attırmak İçin
![]()
Format Atmayi Biliyorum13 yaşını geçmiş her insanın kendi formatını atabilmesi lazım. Kimseyi bekleme bence öğren.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Ben 9-10 yaşında biliyordum13 yaşını geçmiş her insanın kendi formatını atabilmesi lazım. Kimseyi bekleme bence öğren.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Ben 4 yaşında kral oyun yazmayı öğrendim, 5-6 yaşlarında alfabeyi ve harfleri klavyeden öğrendim. O kadar işsiz bir kişiliğim var B)Ben 9-10 yaşında biliyordum
Hatta 8-9 yaşlarındayken klavye'ye sadece "Kral oyun" yazıp oynayamı biliyordum![]()
Bizim sunucu FFA emeğine olan saygıdan ötürü Phoneix tagında değişiklik yapmadı.. Plugini daha da geliştirmeni bekliyoruz.. Özellikle player esp-chest finder konularıında eklemeler bekliyoruz.. Belki normal chestleri ender chest yada başka bir blok gibi gösterebilirsin.. Player esp konusundada bizim arkadaş her yere görünmez npc koyulabildigindden söz ediyordu..Birde Türklerşe burada pl yi bedavaya paylaşman güzelde bence phoneixte plugini ucuza koy illa alanlar çıkar.. Sende emeğinin karşılığını almalısın..Zaten uyumlu fakat KillAura korumasını kapatmanız lazım yoksa hata verir.
KillAura engelinin 1.8'de çalışması için ProtocolLib'in 1.8 sürümünde NPC doğurabilmesi gerekmektedir.[DOUBLEPOST=1431274253,1431273126][/DOUBLEPOST]Bazı sunucular benim pluginimi yada başka paralı hile engelleme plugini kullanıp konu başlıklarına "Anti-Hile" yazmışlar.
Fakat bazı sunucular öbürlerinden görüp "Anti-Hile" tag'ını NoCheatPlus sanıp onlarda koyuyorlar![]()
Tamam takılma bu kadar yanlış anlamışım demekkiFormat Atmayı Biliyorum @MrUnioDex . Sen Buradan Benim Format Atamadiğimi Nerden Cıkardın ?
Ben Yaklasık 4 Gun Oyun Yuklemekle Ugrasmak Istemıyorum![]()