Dul Bırakan
Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
- En iyi cevaplar
- 0
inş 1.8 de düzelmiştir
Doğru Protocollib ile çalışır.Spigot 1.7.9 Sürümünde çalışmıyor? Bukkit 1.7.9 Sürümündede çalışmadı? 1.8 Şartmı? Şartsada Spigot'mu Bukkit'mi?
1.7.x sürümlerinde çalışıyor.1.8 plugin sürümü oluyor server sürüm değil. (ProtocolLib olmazsa çalışmaz.)Spigot 1.7.9 Sürümünde çalışmıyor? Bukkit 1.7.9 Sürümündede çalışmadı? 1.8 Şartmı? Şartsada Spigot'mu Bukkit'mi?
Yav arkadaşım ben sana bir türlü inanamadım. Daha İngilizce kelimeleri düzgün telaffuz edemiyor Türkçe iki cümleyi bir araya getiremiyorsun.
Onada inanmadıysa her hile koruma plugininin kodlarıyla benim kodlarımı karşılaştırsın.Kardeşim bir plugin kodlamak için ingilizceyi ana dil gibi bilmek şartmı?
Bir İnsan'ın arka planını görmeden konuşmamak gerekiyor. İlk Sayfaya göz at, orda Update videosu var. Onu izle.
Reis Bunlar Senı CEkemıyor Sen BosverOnada inanmadıysa her hile koruma plugininin kodlarıyla benim kodlarımı karşılaştırsın.
DüzelticemYeni bug: Teknedeyken ok atınca, yemek yiyince noslowdown dan atıyormuş
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
***** Engellemesi Sunucuyu Yorucaktır Onun Yerine Spigotun Kendi ***** Engellemisini Kullanabilirsin
Hop Kardeşim Speed Engeli Çalışmıyor Apex Kullananlar Serverin Agzına Ediyo Malesef Engellemeye Gücün YetmemişŞu an'a kadar 1.9 sürümünde yaptıklarım:
- Fly'da PvP atarken geri atması düzeltildi.
- Fly'da merdivene çıkarken başlangıçta geri atması düzeltildi.
- Criticals engelleme eklendi.
- AutoDisconnect engelleme eklendi.
- Regen engelleme eklendi.
- WaterWalk'ta bot'a binince geri atması düzeltildi.