Kendi clientimi yapmak için çalışmalara başlıyorum.

Sizce nasıl özellikler bekliyorsunuz?

• Çok eski bilgisayarlar için maximum en iyi optimize sayesinde yüksek FPS alabilmek

Kullanılan: 11 73.3%
  • Daha farklı kamera açıları olsun

Kullanılan: 2 13.3%
  • Efekt özelliği olsun

Kullanılan: 0 0.0%
  • Tam ekran modundayken 1366x768 veya 1920x1080 yada 800x600 gibi ekran çözünürlüğünü değiştirelim

Kullanılan: 2 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

ErdemSzen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar kendi Minecraft client çalışmalarına başlıyorum hiç kolay bir iş olmayacak ancak Client ismim şöyle olacak: "OptiStart v0.1" "Son sürüm 1.8.4"
Kodlama işlerinden az yada çok anlıyorum denebilir çünkü daha önce kendi MyBB forumumu yaparken hem kodlarla "header" gibi işlerle uğraşmıştım. :)

Client özellikleri şöyle olacak:
*Eski bilgisayarların için maximum fps alabilmek için en iyi optimize... Normalde 25-30 FPS alırken eski pclerde 75-80 FPS alabilirsiniz... Bunu texture ve grafik render ayarlarıyla oynayarak yapacağım.

*Tıpkı diğer oyunlardaki "Ayarlar" kısmında olduğu gibi Ekran çözünürlük değiştirme ayarları oyun içinde olacak. Örneğin 1366x768, 1920x1080, 800x600, 1024x768

*Zor olucak gibi ama değişik kamera açıları olmasını deneyeceğim.

Son düzenleme:

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
OptiStart yerine Türkçe bir isim bulursan daha güzel olabilir. Sonuçta bunu yapan Türk neden bir ingilizce isim olasın ki.

ErdemSzen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok zor olacak. Teamextremenin bile yaklaşık 10-15 kişilik bir ekibi var.
Maleesef hiçbir ekibim yok. Ancak tek başıma olsa da biraz uzun sürecek nede olsa tek kişi çalışıyor burada birtek ben "Tek çekirdek işlemcinin renderlemesinin yavaş olması gibi".
OptiStart dışında daha uygun bir isim şuanlık aklımda yok. Ayrıca hileli bir client yapardım ama yasak olduğu için yapmıyorum.
Buradaki clientin en büyük amacı sizlere en yüksek performans imkanını sunmak bunuda grafik ayarlarıyla oynayarak düşürerek en iyi şekilde optimize edeceğim ve eski 2003 kasa pentium 4 işlemciler ile testlere başlayacağım.
Bu arada ek bilgi vermek gerekirse x-ra-y hilelerinin kodlaması son derece basittir yöntem şu şekilde: Değerli madenler haricinde bulunan bütün blokların hiddenlenmesi yani gizlenmesi o idlerin x-r-ay modunda silinerek sadece değerli taşların idleri eklenerek filtrelenmiş oluyor ama artık x-ra-y hileleri microsoft ile tamamen engellendi.

Son düzenleme:

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Maleesef hiçbir ekibim yok. Ancak tek başıma olsa da biraz uzun sürecek nede olsa tek kişi çalışıyor burada birtek ben "Tek çekirdek işlemcinin renderlemesinin yavaş olması gibi".
OptiStart dışında daha uygun bir isim şuanlık aklımda yok. Ayrıca hileli bir client yapardım ama yasak olduğu için yapmıyorum.
Buradaki clientin en büyük amacı sizlere en yüksek performans imkanını sunmak bunuda grafik ayarlarıyla oynayarak düşürerek en iyi şekilde optimize edeceğim ve eski 2003 kasa pentium 4 işlemciler ile testlere başlayacağım.
Bu arada ek bilgi vermek gerekirse x-ra-y hilelerinin kodlaması son derece basittir yöntem şu şekilde: Değerli madenler haricinde bulunan bütün blokların hiddenlenmesi yani gizlenmesi o idlerin x-r-ay modunda silinerek sadece değerli taşların idleri eklenerek filtrelenmiş oluyor ama artık x-ra-y hileleri microsoft ile tamamen engellendi.
Eski PC'lerdeki Test'e Çok meraklıysan Bana At

Not: (WinXP Külüstür 1 GB Ram, Intel Pentium)

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Aslında isimler tamamen farklı sen o konuyu açmasan bile bu opti olayı hep aklımda kalan bir isimdi.
Optifineden esinlendim.
Ek olarak clientini denedim fps açısından farkı yok maleesef.
2. sürüm yayınlanmak üzere ki optifine'dan fazla bir fps artışı var şu anlık...

ErdemSzen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2. sürüm yayınlanmak üzere ki optifine'dan fazla bir fps artışı var şu anlık...
Ben görüntü 3D kaliteyi çürütük seviyeye getirerek fps i arttırabilirim ama fazla abartmadan.
Eski işlemcilere daha az yük binmesini sağlamak. Kazı yaparken sıçrayan itemlerin fpsi düşürdüğü eski işlemcilerde sıkça görülüyor bu sorunların önüne çıkabilmek. Sıçrayan lapisler itemlerin vs bunların kalitesini çok daha fazla düşük ve çürüklüğe yakın kaliteye alarak fpsi optimize edeceğim yada itemler sıçrayınca sıçramamasını ve itemlerin görünmez olmasını sağlayarak lapisde kazı yaparken cok daha iyi performans almasını sağlamak için özel çalışmalar yapacağım ve bunu türkiyede değil tüm dünyada yayınlayacağım.