Kendi Minecraft client'imi yapıyorum

Devam edeyim mi

• Evet

Kullanılan: 48 88.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    54

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Bu arada kanıt isteyenler için

Shaders Mod İle: (70-120) FPS

OptiCraft İle: (0 - 60) FPS

Üstelik yer'i değiştirmeden aynı bölgede çektim fotoğrafları.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Alpha v2 yaklaşıyor...
İnşallah Optifine kadar, hatta daha hızlı bir sürüm olacak.[DOUBLEPOST=1430325681,1430325567][/DOUBLEPOST]
Bu arada kanıt isteyenler için

Shaders Mod İle: (70-120) FPS

OptiCraft İle: (0 - 60) FPS

Üstelik yer'i değiştirmeden aynı bölgede çektim fotoğrafları.
1.si FPS'i en düşük halinde çekmişsin. (FPS drop anında 0 gösteriyor)
2.si evet hesaplama kaynaklı ani fps dropları farkettim.
3.sü bu daha ilk alpha sürümü ne beklersin ki :D İnsanlar çok indirmek isteyince ben de optimizasyonu tamamlamadan koydum...

İnşallah Alpha 0.2'de düzelecek bunlar.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Alpha v2 yaklaşıyor...
İnşallah Optifine kadar, hatta daha hızlı bir sürüm olacak.[DOUBLEPOST=1430325681,1430325567][/DOUBLEPOST]
1.si FPS'i en düşük halinde çekmişsin. (FPS drop anında 0 gösteriyor)
2.si evet hesaplama kaynaklı ani fps dropları farkettim.
3.sü bu daha ilk alpha sürümü ne beklersin ki :D İnsanlar çok indirmek isteyince ben de optimizasyonu tamamlamadan koydum...

İnşallah Alpha 0.2'de düzelecek bunlar.
Hesaplama kaynaklı fps drop'ları yaşanıyorsa hesaplamaları dosya içinde dağıtmalısın diyorum ben :(

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Hesaplama kaynaklı fps drop'ları yaşanıyorsa hesaplamaları dosya içinde dağıtmalısın diyorum ben :(
Hesaplama kaynaklıdan kastım şu, FPS iyileştirmesi renderdeki hesaplamaları sağlayan classtaki optimizasyondan geliyordu, birkaç hata yapmışım ve sonuç FPS dropları...

Neyse 2. sürümde aşırı bir iyileşme göreceksiniz zaten.

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
@KadirBerk @Prefer @KomutUstası @Muhammed2188 @SeTa02 kusura bakmayın şimdi aklıma geldiniz :([DOUBLEPOST=1431626439,1431626404][/DOUBLEPOST]
Premiumlar Girebilmektemi ? Mesajları Okumaya Usendım
Evet, bu bir mod ya da launcher değil. Her tür launcher ile giriş yapabilirsin. :)[DOUBLEPOST=1431626493][/DOUBLEPOST]Yanlız yakında çıkacak 2. sürümü indirmenizi daha çok öneririm, en çok gelişme ve optimizasyon onda olacak.. Optifine'yi aşan fps garantili, birazdan ekran atarım...[DOUBLEPOST=1431626823][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar ilk sürümdeki fps problemleri için özür diliyorum, birkaç gün içinde yayınlanacak 2. sürüm ve bu sürüme gelen eklemeler sizi sevindirecek İnşallah :)[DOUBLEPOST=1431626943][/DOUBLEPOST]@KRHN seni etiketlemeyi nasıl unuttum :(
Kendini tokatladı*

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
bence yazıların boyutunu büyütmelisin. Çünkü yazılar çok ufak ve aralarınnda çok boşluk var, estetik durmuyo ama onun dışında güzel B)

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, 2. sürümdeki performans optimizasyonundan ilk görüntüler:

Eski opticraft ile maksimum 55 fps alırken yeni opticraft ile maksimum 80 fps aldım, genelde fps 70 civarında oldu.
[DOUBLEPOST=1431629747,1431629711][/DOUBLEPOST]@KadirBerk

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ehms havaya bakma pls :(
Soldaki o menu olmasin oynanirkan rahatsiz eder. Bosver optionsdan ayarlansin ne olacak. Fps de sag ustte yazsin. Oyun ici reklama falan girme giriste logo ciksa yeter gozumuze sokmana gerek yok yani kendinin yaptigini :(

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
sen oraya g p o yazmışsın ya onları değişebiliyozmu ? mesela parlaklığı p yerine h yapabiliyommu ?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bir de
Vanilla | OptiFine | OptiCraft
karsilastirmasi isteriz :( direkt olarak gostermene gerek yok benchmark grafigi de olur :(