Yanlız abi sadece 100 kat için senden bir 25 30 tane daha olması lazım :'(ben bu fikre sahiplendim demek oluyor ki
@mciltrot34 ' de sahiplendi
Tolga aşkım katlar için sana uğrayacağım.[DOUBLEPOST=1431684585,1431684530][/DOUBLEPOST]Beyler konu close artık ben sahiplendim bile![]()
Bir yıl kadar sürmüştü senin projen değil mi? Yoksa daha uzun muydu? Hatta sunucu bile açmıştın sen.Bir ara bende başlamıştım projeye, sonra bıraktım.
Ben de bir ara denemek istedim ama başlamadan bittiBir ara bende başlamıştım projeye, sonra bıraktım.
Sen sus ben ne dersem o yapıcaz bitti !Yanlız abi sadece 100 kat için senden bir 25 30 tane daha olması lazım :'(
Vahşi batı temalı bir mini game i nasıl bulursun?Sen sus ben ne dersem o yapıcaz bitti !
SAO NUN KONUSU AŞIRI GÜZEL İŞLENİŞİ KONUYA ORANLA REZALET BİR ANİME..[DOUBLEPOST=1431698970,1431698909][/DOUBLEPOST]her şey bu sahneden sonra başlamıştı.![]()
Başlayacaksan knk ben sunucuyu sağlarım.. .. Liste halinde yapılacakları veririmSen sus ben ne dersem o yapıcaz bitti !
SAO NUN KONUSU AŞIRI GÜZEL İŞLENİŞİ KONUYA ORANLA REZALET BİR ANİME..[DOUBLEPOST=1431698970,1431698909][/DOUBLEPOST]
Başlayacaksan knk ben sunucuyu sağlarım.. .. Liste halinde yapılacakları veririmmaplar icin link atarım.. kalanını halledeceksen skype çağrı atsana yavrum..