Sword Art Online Plugini :) .. (Yaza Server Açmayı Düşünenler) (Alıntı)

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Plugini Tanıtmak İsterdim.. Tek yapacağım spigot linkini paylaşmak olacak.. Uygun bir texture pack ve sağlam bir ekiple harika işçilik yapılabilir..
Linkten Önce 1-2 Söz...
1-Koskoca Aincradı Buildleyemezsiniz .. 1 Yılınızı Alır Hergün Çalışsanız.. .Güzel Yapıları Bol Bol Alıntı Yapın:D Güzel Olsunda .. Ben Mapi Çalmışsınız Diyenin Alnını Karışlarım..
2-Lütfen Sadece Tecrübeli Birisi Böyle Bir Projeye Kalkışsın.. 2-3 Mob ve 1 Tane Boss Koyup AAA SAO yaptık demeyin.. Neden Sen Yapmıyorsun Beceriksizmisin Diye Soranlar Olacak.. Benim Sunucumun Hedefi 1000 online sabitlemek... Yeterince projem var malesef.. Tabi kışa doğru baktım hala sizlerde tık yok.. Ben oturur başlarım.. :p

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Ben yapacaktım. Fakat harita yapısı çok büyük ve ayrıntılı olduğundan yapamadım. Bunun için yaklaşık Eriny'nin 2-3 katı builderler gerekmekte. Hem build yapacaklar çok kişi olmalı hemde her ayrıntısına kadar sao'yu bilmeli. Ben sadece 2 ayda 3. katı bitirdim :'(

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 yıl değil yaklaşık baya bi işçilik gerektirir bunun için en az 6 veya 12 kişilik ekip şart yani bizim forumda yapabilecek kişi olacağını sanmıyorum.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
İşte Herkesin En Büyük Sorunu..
Kısaca Anlatıyorum.. Bir İnsan Herşeyi Kendi Yapmaya Kalkarsa İşin İçinden Çıkamaz..
Alıntı yapma alıntı olduğunu belirttiğiniz sürece yanlış bir şey değildir.. Çoğu iyi builder yapılarını kulllanın diye planetminecraft ta paylaşıyor..

Builde Uğraşacağınıza 1 ay boyunca yuzlerce item ve mob yaratabilirsiniz..
Ayrıca 1.8 de yeni texture pack sistemiyle çok daha abes modluya benzer itemler yapabiliyorsunuz..
Yok Eriny Yok Ronnin diye build takım şaaart diye bağırmayın.. :D planetminecraftı açın.. Toplamaa Güzel bir map yapın..
Koyun plugini .. skill sistemini ve sesleri düzgünce hazırlayın.. AYrıca müzik eklemeyi unutmayın .. :D bol bol item ve mobla tadından yenmez..

HERNEYSE DEDİGİM GİBİ YAPAMAZSA KİMSE KIŞIN EL ATAR GÜZEL BİRŞEYLER ÇIKARMAYA ÇALIŞIRIM..:D

qwertwqe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
tek yapılabilecek bi map'a benziyor çok işçilik yok[DOUBLEPOST=1431682929,1431682830][/DOUBLEPOST]zaten bunda yapılar değil komutlar konuşuyor

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
tek yapılabilecek bi map'a benziyor çok işçilik yok[DOUBLEPOST=1431682929,1431682830][/DOUBLEPOST]zaten bunda yapılar değil komutlar konuşuyor
Bu videodaki map tanıtım amaçlı. Zaten yapacak kişi öyle map yapacaksa hiç yapmasın daha iyi.

Havuç tıkınırken gönderildi.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Yapmaya karar verdim ama yaz sonuna düşük ihtimalle[DOUBLEPOST=1431683125,1431683071][/DOUBLEPOST]@Pyme nerden alinti yapcaz maplari :D

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Yapmaya karar verdim ama yaz sonuna düşük ihtimalle[DOUBLEPOST=1431683125,1431683071][/DOUBLEPOST]@Pyme nerden alinti yapcaz maplari :D
planetminecraft arama bölümüne gir.. projeleri işaretle..
aincrad yaz..
castle yaz..
medieval city yaz
o kadar map göreceksin ki kusacaksın..
tek yapman gereken multiverse core ile katları birbirine bağlamak:D her kata 1000x1000 map yapsan bide gizli boss odası eklesen yeter.. aman odaya spawner ve sandık koyma ..esp ile bulmasnlar..