Sword Art Online Plugini :) .. (Yaza Server Açmayı Düşünenler) (Alıntı)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İyi de 20 world olursa sunucu rip olmaz mı biraz* bilmiyorum world'lerin ne kadar eklediğini ama 20 tane 1000x1000 batabilir bence, ki bu kadar hareketli skiller olursa ölür tahminen* :(
SAO NUN KONUSU AŞIRI GÜZEL İŞLENİŞİ KONUYA ORANLA REZALET BİR ANİME..[DOUBLEPOST=1431698970,1431698909][/DOUBLEPOST]
Başlayacaksan knk ben sunucuyu sağlarım.. .. Liste halinde yapılacakları veririm:D maplar icin link atarım.. kalanını halledeceksen skype çağrı atsana yavrum..
Sao'nun konusu da o kadar iyi değil ki karakterlerinden kazanıyor (Animelerde ne kadar anket yapılırsa karakterlerle ilgili asuna her zaman var*)
Ben yapıcam yazın. Takımıda toplucam forumdan yazın takip edebilirsiniz.

Emre'nin golüne sevinirken gönderildi.
*ve yine 2 ayda bir resetlenir*

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
İyi de 20 world olursa sunucu rip olmaz mı biraz* bilmiyorum world'lerin ne kadar eklediğini ama 20 tane 1000x1000 batabilir bence, ki bu kadar hareketli skiller olursa ölür tahminen* :(

Sao'nun konusu da o kadar iyi değil ki karakterlerinden kazanıyor (Animelerde ne kadar anket yapılırsa karakterlerle ilgili asuna her zaman var*)

*ve yine 2 ayda bir resetlenir*
20 world e ne gerek var mc dünyası zaten sınırsız diğer katı biraz uzağa yaparsın problem kalmaz :)

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
20 world e ne gerek var mc dünyası zaten sınırsız diğer katı biraz uzağa yaparsın problem kalmaz :)
Evet mc dünyası sınırsız da, senin RAM ve Hard Disk de sınırsız mı? (ukalalık yapmıyorum bilginize)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Evet mc dünyası sınırsız da, senin RAM ve Hard Disk de sınırsız mı? (ukalalık yapmıyorum bilginize)

hard disk zaten sabit 1 tb dedicatedlere veriliyor e dedicatedise zaten kafadan bir 16 gb ramin vardir burdada problem yok. Normal vdslere zaten kuramazsin boyle serverleri

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
hard disk zaten sabit 1 tb dedicatedlere veriliyor e dedicatedise zaten kafadan bir 16 gb ramin vardir burdada problem yok. Normal vdslere zaten kuramazsin boyle serverleri
Hmms gece gece düşünemeyecek, yarın bakacak herkese iyi uykular*