- En iyi cevaplar
- 0
[emoji22] ben de yapmak istiyom [emoji22] (üzüntüden 6 yaşındaki çocuğa bağladıSen liste halinde ver mapları ben kendim yapıcam
Havuç tıkınırken gönderildi.
[emoji22] ben de yapmak istiyom [emoji22] (üzüntüden 6 yaşındaki çocuğa bağladıSen liste halinde ver mapları ben kendim yapıcam
Şu anki zihniyet*gereksiz. faction gir lapis kas.
Beğniğ değ ağl [emoji22]Ben yapıcam yazın. Takımıda toplucam forumdan yazın takip edebilirsiniz.
Emre'nin golüne sevinirken gönderildi.
Sao'nun konusu da o kadar iyi değil ki karakterlerinden kazanıyor (Animelerde ne kadar anket yapılırsa karakterlerle ilgili asuna her zaman var*)SAO NUN KONUSU AŞIRI GÜZEL İŞLENİŞİ KONUYA ORANLA REZALET BİR ANİME..[DOUBLEPOST=1431698970,1431698909][/DOUBLEPOST]
Başlayacaksan knk ben sunucuyu sağlarım.. .. Liste halinde yapılacakları veririmmaplar icin link atarım.. kalanını halledeceksen skype çağrı atsana yavrum..
*ve yine 2 ayda bir resetlenir*Ben yapıcam yazın. Takımıda toplucam forumdan yazın takip edebilirsiniz.
Emre'nin golüne sevinirken gönderildi.
20 world e ne gerek var mc dünyası zaten sınırsız diğer katı biraz uzağa yaparsın problem kalmazİyi de 20 world olursa sunucu rip olmaz mı biraz* bilmiyorum world'lerin ne kadar eklediğini ama 20 tane 1000x1000 batabilir bence, ki bu kadar hareketli skiller olursa ölür tahminen*
Sao'nun konusu da o kadar iyi değil ki karakterlerinden kazanıyor (Animelerde ne kadar anket yapılırsa karakterlerle ilgili asuna her zaman var*)
*ve yine 2 ayda bir resetlenir*
Evet mc dünyası sınırsız da, senin RAM ve Hard Disk de sınırsız mı? (ukalalık yapmıyorum bilginize)20 world e ne gerek var mc dünyası zaten sınırsız diğer katı biraz uzağa yaparsın problem kalmaz![]()
MC Dünyası sınırsız değil (en azından 1.8'e kadar) yine de hepsinin aynı world'de olması saçma olur bence <-< 5 kat için 1 world gibi bir şey yapılabilir .-.*20 world e ne gerek var mc dünyası zaten sınırsız diğer katı biraz uzağa yaparsın problem kalmaz![]()
hard disk zaten sabit 1 tb dedicatedlere veriliyor e dedicatedise zaten kafadan bir 16 gb ramin vardir burdada problem yok. Normal vdslere zaten kuramazsin boyle serverleriEvet mc dünyası sınırsız da, senin RAM ve Hard Disk de sınırsız mı? (ukalalık yapmıyorum bilginize)
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hmms gece gece düşünemeyecek, yarın bakacak herkese iyi uykular*hard disk zaten sabit 1 tb dedicatedlere veriliyor e dedicatedise zaten kafadan bir 16 gb ramin vardir burdada problem yok. Normal vdslere zaten kuramazsin boyle serverleri
aynen öyle güzelim değmez yani.Şu anki zihniyet*
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi