etiketlenmek + bildirim gelmemesi ( forum bana gıcıklık yapıyo )
faturayı bulsan artık...
bence çok güzel olmuş,yerden para bulmak şeyi yüzünden kimse oyundan cıkmaz heralde
Yerde para bulunmuyor, /dropmoney x ile yere para atıyorsun. Yere para atınca tabela şeklinde çıkıyor, o tabelaya tıklayınca parayı almış oluyorsun, x TL buldun yazıyor. Öyle yerde bedava para bulmuyorsun, birisinin yere attığı parayı alıyorsun.[DOUBLEPOST=1431703957,1431703842][/DOUBLEPOST]
Aşırı güzel olur.Bir de texture pack tasarlarsan tutar. [HASHTAG]#rez[/HASHTAG]
Texture pack kullanmayı düşünmüyorum.
Moderatör alımı varsa / olacaksa düşünüyorum, java ve skript bilgim var... Onun haricinde komutlar konusunda becerikliyim.
Ayrıca sunucun güzel tebrikler. Whitelist falan iyi düşünmüşsün, /warp lapis'cilerden de kurtulmuş olursun.
Skript konusunda becerikli olduğunu sanmıyorum, yazdığın en büyük skripti gönder özelden inceleyeyim.
Gerçekten iyi olduğunu görürsem dev.tsminecraft.tk TSC DarkRP API adresinde geliştiriciler için olan bölümü açacağım.
Moderatörlerde komut bilgisi ve skript bilgisi aramıyorum. Sadece kolay anlayabilmesi, hızlı yazması, dilimizi iyi kullanmasını arıyorum. Klasik oyun komutları yok, kendi özel yazdığım komutlar var. Yetkili olan herkesi özel eğitimden geçiriyorum.