Krdş forum bura ne yapıon?Sikişşirken partnerimin siikilmekten ve acıdan ölmesinden korkuyorum
ukraynaya gitsen iyi tazminat alırsın çernobilden dolayı..Bak çocuk seni siikerim ama çoğalmandan korkuyorum. Benim ne yaptığım ilgilendirmiyor seni.
minecraftta görsem lava atlardımukraynaya gitsen iyi tazminat alırsın çernobilden dolayı..
cumada görsem cumayı bırakıp şükür namazı kılarım
alarmın olsam çalmazdım
hangi vitese gireceğine karar veremeyen şanzıman gibisin
greenpeace görse nükleere karşı eylemlerini arttırır
bilim kurgu filmlerinde makyajsız oynarsın
bye
Oha!Transformers şeyi hariç bendensinOmurgasız canlılar(Yumuşakçalar, Sölantareler vs.), screamer, korku oyunları, sanki video izlerken birden screamer çıkacakmış gibi hissetmem, okulda bir şeyi unutum o anda hemen sınıfa koşmam gerektiğimi bilmek, transformers 5 çıkacak mı çıkmayacak mı dehşetine düşmek, kız arkadaşım olmasını istediğim kişinin önünde rezil olmak vs.. Oha ben ne korkakmışım ya!![]()
aynen ben 5-6 yıl öncesinde bende böyle bir rüya görmüştümBundan 4-5 sene önce rüyamda belirsiz biyere doğru koşuyordum.Birden arkamdan bi köpek koşarak ısırmıştı beni. Onun acısıyla kalkmıştım.O zamandır köpeklerden korkarım.
İTS ME falan yazıyorya aslında o 5 çocuğu öldüren bizim kontrol ettiğimiz adamI be scared this things all time...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Bu ve alttaki birden karşına kısa sürelik gelip giden halüsyülasyonlardan biri.)
(Üstteki bir easter egg. Eğer kamerayı bonnie oradayken hep açıp kapatırsanız birden bire yüzünü kameraya dayıyor. Korkutucu. Hatta oyunun yapımcısı bu şahıstan dolayı kabuslar görmüş.)
[Üsttekinde de her şey (kafa, robot iskeleti yani endoskelaton vb.) size bakıyor. Bu da az bulunan easter egg lerden. Bunu ilk gördüğümde GERÇEKTEN sandalyeden düşmüştüm :/]
(Ağlayan ölü ruhlar. Bunda da üstteki gibi tepki vermiştim)
(Posterler yok olup onların yerlerine "IT'S ME" yazıyor. Çok yazdım değilmi?)