thebaros24
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Kaldırıldı...
Son düzenleme:
direkt skript ile kirilani sattirmak var iken buna ne gerek kaliyor ozaman ?Sellhand komutu icin sell hand yazmaniz gerekmekde. Veya en azindan herhangi bir komut. Bu plugin sayesinde herhangi bir komuta ihtiyaz kalmiyor. Diyelim lapis kaziyorsunuz. Envateriniz dolmak uzere, Hic ara vermeden devam etmek istiyosunuz, yapacaginiz tek sey elinize 1 lapis alip shift click yapmak sonra devam etmek. Kisaca pluginin amaci islemleri hizlandirmak, komut yazma zorunlulugunu ortadan kaldirmak.
1. Si hic bir zaman skript kullanma taraftari olmadim olmamda. 2. Si boyle bir ayari eklemek isteseydim bende cok rahatlikla ekliyebilirdim ancak boyle bir ayar oyunun tum zevk dengelerini deistirir. Isin icinde bi derecede piskoloji vardirekt skript ile kirilani sattirmak var iken buna ne gerek kaliyor ozaman ?
istersen böyle bir ayar ekle. çünki ben kullanmak istiyorum.1. Si hic bir zaman skript kullanma taraftari olmadim olmamda. 2. Si boyle bir ayari eklemek isteseydim bende cok rahatlikla ekliyebilirdim ancak boyle bir ayar oyunun tum zevk dengelerini deistirir. Isin icinde bi derecede piskoloji var![]()
Script kullanmayı deneistersen böyle bir ayar ekle. çünki ben kullanmak istiyorum.
yapımcı ekleyebilecegini söyledi zannediyorum istersen oku ?Script kullanmayı dene![]()
Öyle bir operatör mü vardı ? Ben TurkCELL kullanıyorum sende ki günCELL i ilk defa görüyorum. Garip.Görmeyen kalmasın ... GÜNCELL
Tayfunda yapimci. Onun tepkisi bunu istemek yerine "script kullan daha iyi" tarzi cumleler kurmanyapımcı ekleyebilecegini söyledi zannediyorum istersen oku ?
Öyle bir operatör mü vardı ? Ben TurkCELL kullanıyorum sende ki günCELL i ilk defa görüyorum. Garip.
yapımcı ekleyebilecegini söyledi zannediyorum istersen oku ?
Tamam teşekkür ederim oldu .Ilk olarak multiplier permi fiyatlari ornegin vipler icin arttirmaniz icin permi olan kisinin satis fiyatlari multiplier ile carpiliyor. Permi eklemeniz halinde bunun satip satamamaya herhangi bir etkisi yok.
Ayrica oyunculara "clicktosell.use" permini verdinizmi ?