ClickToSell -- Item Satmak hiç bu kadar kolay olmamıştı >> Ayrıntı için tıklayin

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Sellhand komutu icin sell hand yazmaniz gerekmekde. Veya en azindan herhangi bir komut. Bu plugin sayesinde herhangi bir komuta ihtiyaz kalmiyor. Diyelim lapis kaziyorsunuz. Envateriniz dolmak uzere, Hic ara vermeden devam etmek istiyosunuz, yapacaginiz tek sey elinize 1 lapis alip shift click yapmak sonra devam etmek. Kisaca pluginin amaci islemleri hizlandirmak, komut yazma zorunlulugunu ortadan kaldirmak.
direkt skript ile kirilani sattirmak var iken buna ne gerek kaliyor ozaman ?

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
direkt skript ile kirilani sattirmak var iken buna ne gerek kaliyor ozaman ?
1. Si hic bir zaman skript kullanma taraftari olmadim olmamda. 2. Si boyle bir ayari eklemek isteseydim bende cok rahatlikla ekliyebilirdim ancak boyle bir ayar oyunun tum zevk dengelerini deistirir. Isin icinde bi derecede piskoloji var :)

successed

En iyi cevaplar
0
1. Si hic bir zaman skript kullanma taraftari olmadim olmamda. 2. Si boyle bir ayari eklemek isteseydim bende cok rahatlikla ekliyebilirdim ancak boyle bir ayar oyunun tum zevk dengelerini deistirir. Isin icinde bi derecede piskoloji var :)
istersen böyle bir ayar ekle. çünki ben kullanmak istiyorum.

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
clicktosell.multiplier permini veriyorum ama oyuncular satamıyor sadece oplar satabiliyor ne yapmam lazım

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ilk olarak multiplier permi fiyatlari ornegin vipler icin arttirmaniz icin permi olan kisinin satis fiyatlari multiplier ile carpiliyor. Permi eklemeniz halinde bunun satip satamamaya herhangi bir etkisi yok.

Ayrica oyunculara "clicktosell.use" permini verdinizmi ?

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ilk olarak multiplier permi fiyatlari ornegin vipler icin arttirmaniz icin permi olan kisinin satis fiyatlari multiplier ile carpiliyor. Permi eklemeniz halinde bunun satip satamamaya herhangi bir etkisi yok.

Ayrica oyunculara "clicktosell.use" permini verdinizmi ?
Tamam teşekkür ederim oldu .

successed

En iyi cevaplar
0
eklemeye niyetiniz yok herhalde ben ozamam skript ile işimi halledeyim. sonuçta siz skript kullanmasini sevmiyorsunuz degilmi.

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir bug buldum eğer elinizde blok varsa shift sağ tık atıosunuz yere koyuyor 1 bloğu ve satmış oluyorsunuz sürekli 1 blok koyup kırarak bug yapılıyor umarım en kısa zamanda bug kapatılır .