lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bildiğiniz üzere "Can You Run İt" adlı site sistemimiz de hangi oyunları oynayıp, oynayamayacağımızı ölçüyor ve bunu yapmak için bilgisayara bir program yüklüyor. Ben programı önceden yüklemiştim ancak site bu programa ihtiyacım olduğunu ve yüklemem gerektiğini belirtti. Programı yükleyip kurduğumda, programı indirdiğim sayfanın yenilenmesi gerekiyordu ancak sayfa "Waiting for desktop app installer..." ekranında kala kaldı. Biraz araştırdım ancak bu sorunla karşılaşan kimseye rastladım.

Bu sorundan kurtulmak için yaptıklarım

• Programı bilgisayarımdan kaldırıp yeniden yükledim. (en az 20 kere falan)
  • Siteyi kendim yenilemeyi denedim.
  • Programı yönetici olarak çalıştırdım.
  • Geçmişi ve çerezleri silip tekrar denedim.
Ancak hiç birinin yardımı olmadı. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmalıyım.

qelibonx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir Sürü Çözüm Var

1 İnternet Exp
2 Java Sil Yükle
3 İnternet Exp Olmadıysa Opera Mozilla Gibi Tarayıcı Dene
4 Eğer Tarıyorsa 5 Dk Bekle

Son düzenleme:
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Can You Run It'e asla güvenme. Daima kaldıramazsın deyip yeni parçalar aldırmaya çalışan basit bir reklam sitesidir kendisi. Onun yerine sistemini foruma yazıp bize sor, cevap verelim.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Can You Run It'e asla güvenme. Daima kaldıramazsın deyip yeni parçalar aldırmaya çalışan basit bir reklam sitesidir kendisi. Onun yerine sistemini foruma yazıp bize sor, cevap verelim.
Bence Bu Fikrine Karsıyım Kaldırmadıgı Dedigi Oyunları Kaldırmadı.
Kaldırmadı Deyip İlla Kaldırdı Dıyıp Yukleyıp Pc'ne Oynuyorsan Pc'ne Asiri Yukleme Yapıp Pc'ne Hasar Verebilirsin.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bence Bu Fikrine Karsıyım Kaldırmadıgı Dedigi Oyunları Kaldırmadı.
Kaldırmadı Deyip İlla Kaldırdı Dıyıp Yukleyıp Pc'ne Oynuyorsan Pc'ne Asiri Yukleme Yapıp Pc'ne Hasar Verebilirsin.
Ben kullanmıyorum şahsen. Her oyuna kaldırmaz der, kaldırmayacağı oyuna da kaldırmaz der. Şükür biraz donanım bilgim var, benden daha iyi anlayan arkadaşlarım da var onlara soruyorum.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Başka tarayıcı denemesinden de verim alamadım. Ancak şu sorumu yanıtlarsanız sorunum kalmaz. Atı Radeon x1600 xt mi daha iyi? Yoksa Atı Radeon 3400 hd mi? Tek sıkıntım bu.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum, Can you run it sitesi CS:GO'yu çalıştıramayacağımı söylüyordu. Şu an HD çözünürlükte ultra grafiklerde 40 fps civarı oynuyorum.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sizi oyaladığım için üzgünüm biraz araştırdım ve aradığım oyunun yakında kapatılacağını öğrendim bu yüzden artık verdiğim soruları cevaplamanıza gerek yok. Yardımlarınız ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi günler, iyi forumlar.