S
sergun26
Ziyaretçi
Daha sadece matematiği bitirdim, birazdan çıkacağım. Ve Ubuntu'da Minecraft açamıyorum, Java kurmadım.Ödevin bitmiştir herhalde artık.
Daha sadece matematiği bitirdim, birazdan çıkacağım. Ve Ubuntu'da Minecraft açamıyorum, Java kurmadım.Ödevin bitmiştir herhalde artık.
Okey, no problemDaha sadece matematiği bitirdim, birazdan çıkacağım. Ve Ubuntu'da Minecraft açamıyorum, Java kurmadım.
Açık, oyunculara açık değil. Yapım aşaması. Özelden mesaj atarak gelip bakabilirsin.[DOUBLEPOST=1432022162,1432016508][/DOUBLEPOST]Günceldir.[DOUBLEPOST=1432041510][/DOUBLEPOST]@Enderiatus sunucumuzu yapım haliyle ziyaret etti ve puanı nazarlığı saymazsak 10/10!@sergun26 sunucun şu an açık mı? Whitelist başvurusu nasıl yapacağız?
Owowow, sistemine denek olarak @Enderiatus u seçmişsin. Kısa çöpü o çekti demekAçık, oyunculara açık değil. Yapım aşaması. Özelden mesaj atarak gelip bakabilirsin.[DOUBLEPOST=1432022162,1432016508][/DOUBLEPOST]Günceldir.[DOUBLEPOST=1432041510][/DOUBLEPOST]@Enderiatus sunucumuzu yapım haliyle ziyaret etti ve puanı nazarlığı saymazsak 10/10!
![]()
![]()
![]()
Tam puan gidiyoruz! Tüm oyuncularımıza teşekkürler!
@BunnyBGTR @DeathLight
Sonra Ender niye sinirli..Owowow, sistemine denek olarak @Enderiatus u seçmişsin. Kısa çöpü o çekti demek![]()
Ne yaptın öyle adamaAçık, oyunculara açık değil. Yapım aşaması. Özelden mesaj atarak gelip bakabilirsin.[DOUBLEPOST=1432022162,1432016508][/DOUBLEPOST]Günceldir.[DOUBLEPOST=1432041510][/DOUBLEPOST]@Enderiatus sunucumuzu yapım haliyle ziyaret etti ve puanı nazarlığı saymazsak 10/10!
![]()
![]()
![]()
@BunnyBGTR @DeathLight
Eheh, op güvenliği sistemini test ettik*Ne yaptın öyle adama.
Ne ara çöp çekilişi yaptınız?Eheh, op güvenliği sistemini test ettik*
Aslında çoğu sistemi test ettik*
Kullandığın kelimeciklere dikkat eder isen sevineceğim..Ne ara çöp çekilişi yaptınız?
Açık, oyunculara açık değil. Yapım aşaması. Özelden mesaj atarak gelip bakabilirsin.[DOUBLEPOST=1432022162,1432016508][/DOUBLEPOST]Günceldir.[DOUBLEPOST=1432041510][/DOUBLEPOST]@Enderiatus sunucumuzu yapım haliyle ziyaret etti ve puanı nazarlığı saymazsak 10/10!
![]()
![]()
![]()
@BunnyBGTR @DeathLight
Açsana banımı birde utanmadan resim atıyor ;(
Oylamada bir tek ben uğraştırmışım galiba, eheh