ahmettarik5834
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
DisguiseCraft yükledim ama klosörü gelmedi ve çalışmadı. Bu plugin için gerekli bir şey mi?İkisi ayrı plugin. Fakat işlevleri aynı. Siz DisguiseCraft pluginini deneyin ve sonucunu yazın.
DisguiseCraft yükledim ama klosörü gelmedi ve çalışmadı. Bu plugin için gerekli bir şey mi?İkisi ayrı plugin. Fakat işlevleri aynı. Siz DisguiseCraft pluginini deneyin ve sonucunu yazın.
Server versiyonun nedir ?Normalde birine vurunca npc çıkması lazım bende çıkmıyor neden acaba ?
Ama sorunum bu pluginle ilgili dğilmi? Uyarınız için teşekkürler.Bence bunun için konu açmalısın. Bu konu altında olmaz.
killaura-visible: false olabilir.Spigot-1.7.9-R0.2 kullanıyorum. Konsolda da hata yok. Nerde sorun olduğunu anlayamadım[DOUBLEPOST=1431897252,1431897205][/DOUBLEPOST]
Ama sorunum bu pluginle ilgili dğilmi? Uyarınız için teşekkürler.
Yadakillaura-visible: false olabilir.
Sende gözükmediği için doğmuyor sanıyorsundur.
killaura-visible: false olabilir.
Sende gözükmediği için doğmuyor sanıyorsundur.
Hayır ikisi de true. Pluginin eski sürümünü kurdum ozaman çalıştı. Acaba yeni sürüm niye çalışmıyor.Yada
killaura-protect: false olabilir![]()
Bence NoCheat+ her türlü sunucunuzda bulunması gereken bir plugindir. Fakat eğer kullanmak istemezseniz sizin seçiminizGelecek Sürümünde AntiFastBow Eklermisin. NoCheatPlus Kullanmak İstemiyorum Böylesine Nacizane Bir Plugin Varken.
NoCheatPlus Ta içinde bir kaç ayarlama yapınac FastBow Engelenmiyor Çünkü.
NoCheatPlus varsa duvardan geçilmemesi gerek ama çit-kapı gibi yerlerden geçiliyor.Bence NoCheat+ her türlü sunucunuzda bulunması gereken bir plugindir. Fakat eğer kullanmak istemezseniz sizin seçiminiz
Edit : Birde yapımcı arkadaş acaba şu Phaze adlı hacki engelleyebilir misin ?
Adamlar duvardan falan geçiyor aşırı sinir bozucu![]()
Kill Aura'ya yoğunlaşmanı öneririm 2.1 sürümünde. False Positive'ler baya bir arttı.NoCheatPlus varsa duvardan geçilmemesi gerek ama çit-kapı gibi yerlerden geçiliyor.
Onuda bir ara engelliyeceğim zaten![]()
Nocheatplus jenkins build [HASHTAG]#816[/HASHTAG] kullanıyorum.NoCheatPlus varsa duvardan geçilmemesi gerek ama çit-kapı gibi yerlerden geçiliyor.
Onuda bir ara engelliyeceğim zaten![]()