Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Esetnot32 indirmemi kabul etmiyor dosyada bi virüs falan olmalı
Virus yok. Esed güvenlik duvarını geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.Esetnot32 indirmemi kabul etmiyor dosyada bi virüs falan olmalı
Sorun dosyada değil upload edildiği yerde. Dosya.tc güvenilir değil ve reklam kaynıyor. Eset büyük ihtimalle reklamlardan dolayı engellemiştir. Yada gerçek indirme butonuyla reklam olan indirme butonunu karıştırıyorsundur.Esetnot32 indirmemi kabul etmiyor dosyada bi virüs falan olmalı
Deniyeceğiz, paylaşım için teşekkürler.Mesajla Minecraft çökertenleri önlemeniz için plugin yazdım.
Link:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tam Tersine Spigota Ücretli Koysun Emeğinin Karşılığını Alsın.Keşke GitHub'a yüklesen yada direkt source code paylaşsan. Herkes kendine göre düzenlese.
Arkadaşım bak bunu bende sötledim defalarca killaura engellemek için kullanılan yöntem hatalı. Farklı bir sistem düşünülmeli mesela senin dediğin x ekseni gibi.havaya zıplayarak rakıbıne vurursan veya rakıbnden bir veya 2 blok ustte oldugunda hıle olmasan bile kıllaura algılıyor ve oyundan atılıyorsun itemler gidiyor,masumiyetın lekelenıyor.bence bunlar buyuk sorunlar ve ılk gunden beri halen bu sorun düzeltılemedı.pl ılk cıktıgında da bu uyarıları yaptıgımda pl yapımcısı bi sorun olmadıgını ifade edıyordu ama ne yazıkkıaradan gecen onca zamana ragmen pl hala aynı sekılde hiçbir iyileşme yok.defalarca dedıkkı arkadasa baska bır eksen koy x gibi npc arkada dogsun en azndan sucsuz yere atılmaları engellemiş oluruz
Katılıyorum.Faction survival ve pvp serverlerinde en buyuk en cok sikayet alan şey killaura ve antiknockback dir . Bunlar saglam olmadiktan sonra diger hileler engellensede kimsenim umurunda olmaz acikcasi. Killaura hilesi ile adami kesersin hersryinii alirsin, emeklerini alirsin. Killaura engellenemiyorsa o server oynanamaz hale geliyor. En onemli engellenmesi gereken hileler killaura antikc ve macro. Bunlar olsa bir pluginde yeter zaten