Çakma Lobi > Lobi Skript'i

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorsan bilme kardeşim zorlamı gözünüze sokuyoruz istemiyosan çık git forumdan tartışmaya girme konularada ergence atılma bu sayede hem ben kazanırım hemde forum rahatlar.[DOUBLEPOST=1431853772,1431853703][/DOUBLEPOST]
While'yi anlamıyorum pek.
on join:
while player is online:
if player is logged:
şeklindemi olacak ?
Tartismaya girmedim hemen atarlanma atrica bir mesaj atinca forumdan git diyorsun?

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Sensei Lütfen AnkaBilisimTR İle Birlikte Çalışmaktayım.
Kendisi Olmasa 60 Oyuncuda Takılı Kalırdık.
Kendisi hala 1 sene önceki hazırladığı eklentileri kullanıyor :) Önce bir adam gibi proje yapsın daha sonra övünün istersiniz.
Bkz : PaegonEra, Blazerd, FriedyTekkit, Voltz, SAO, JekkitTurk, OlymposKitPvP, Olympos Hub Projesi.

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kendisi hala 1 sene önceki hazırladığı eklentileri kullanıyor :) Önce bir adam gibi proje yapsın daha sonra övünün istersiniz.
Bkz : PaegonEra, Blazerd, FriedyTekkit, Voltz, SAO, JekkitTurk, OlymposKitPvP, Olympos Hub Projesi.
1 seneki haha güldürme beni bizim yanimizdayken öyle hiç demedin onlar bir şey sanıyorsun :)

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
1 seneki haha güldürme beni bizim yanimizdayken öyle hiç demedin onlar bir şey sanıyorsun :)
Sizin yanınızdayken? 1-2 sene öncesinden bahsetmiyorum. MC-Raid'dede bizim ekelntilerimizi kullanmıştın çektiğin ortalama 5'ti :) Neyse hayırlısı bakalım. Bu arada senin hafife aldığın projeler senin düşündüğün şeylerden oluşmamakta, zaten yazın görürsün kendimi yormayayım.

Heroturk06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
KARDEŞİM NASIL YUKLEYİP YAPICAZ DETAYLI ANLATIRMISIN SERVERİMDE AXİTR DEN YANİ TEK BİR TANE SW VAR DETAYLI ANLATIRSAN :)

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
KARDEŞİM NASIL YUKLEYİP YAPICAZ DETAYLI ANLATIRMISIN SERVERİMDE AXİTR DEN YANİ TEK BİR TANE SW VAR DETAYLI ANLATIRSAN :)
Detaylı anlatım dersen bir oyuncu oyuna girer. /Login komutu ile giriş yapar 3 saniye sonra başka bir sunucuya yönlendirilir. Bunun için 2 adet sunucu BungeeCord ile birleştirmeniz gerekmektedir. AxiTR de panel sisteminde sunucu birleştirme yani BungeeCord sistemi yok yani bu işlemi yapamassınız VDS kullanıyorsanız Bungeecord kurulum video larını izleyip Bungeecord hakkında bilgi sahibi olduktan sonra anlamanız dahada kolaylaşıcaktır.

aBozdaG

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar.
Dün bazı skript bile bilmeyen arkadaşlarımın çakma lobi paylaştığını gördüm ve skript tamamı ile çöptü.
Gereksiz kodlar özel yetkiler vs vs bulunduruyordu.
Bu gün bunu paylaşmamın sebebi o kişilere kanmamanız ve işi en basit hali ile yapmanız gerektiğini göstermektir.
Öncelikle çok basit bir skripttir, bugsuzdur.

Skript Kodu :
Kod:
options: lobi-isim: lobi #Baglanacaklari lobinin bungeecorddaki ismi server-isim: ServerIsmi #Serverinizin ismi on join: apply potion of invisibility to player for 999 days send "&6{@server-isim} &2- &bGiriş yaptıktan sonra lobiye aktarılacaksınız !" wait 3 second if player is logged: bungeecord connect player to "{@lobi-isim}" wait 1 second kick the player due to "&6{@server-isim} &2- Lobi sunucusu ile bağlantı kurulamadı, lütfen tekrar deneyiniz." else: wait 4 second if player is logged: bungeecord connect player to "{@lobi-isim}" wait 1 second kick the player due to "&6{@server-isim} &2- Lobi sunucusu ile bağlantı kurulamadı, lütfen tekrar deneyiniz." else: kick the player due to "&6{@server-isim} &2- Giriş yapmadığınız için yönlendirilmediniz ve atıldınız !" command /lobi: trigger: send "&6{@server-isim} &2- &bLobiye yönlendiriliyorsunuz..." wait 1 second bungeecord connect player to "{@lobi-isim}"​

Yanında gereken eklentiler :
SKAuthAddon
WildSkript

Hazır Paket :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virus Total :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba arkadaşlar.
Arkadaş herhalde blok kırmanın worldborder oluşturmanın mob doğumunun server.properties dosyasından ayarlanabildiğini ve Sunucunuza yada oluşturduğunuz Lobinizede aktarma işlemninin Giriş ve Kayıt yaptığınız bir plugin olan authme den ayarlanabildiğini bimiyor herhalde. Bir çakmalobi'nin maksimum 10x10 (fazlası gereksiz) olduğunu düşünürsek burada saatlerini harcamazlar giriş yapıp sunucuya geçecekler işte neymiş skript miş. Boşa tps ve lag gelde bunlara gülme işte. Benim oluşturduğum çakmalobide toplasan 2 stack blok ve 1 tanede plugin var ve oyuncularımda hiç sorun çıkartmıyor.