ÜzdünÖzürlü galiba.
Post kasma lütfen ◉‿◉ *ÇOK MUTLUYUM ÇİÇEKLER BENİM OLSUN OLEEEYYYY <3 <3 <3 NE KADAR ZEKİ BİR ÇOCUK OLLEEEEYÜzdün
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kavgaya gerek yokEvet sendeki beyin bende olsa bende üzülürdüm![]()
Şu anda çalışmalarımız devam ediyorWow... Yakında evren bug u falan bulacaksın herhalde :/...
Duvarın içine bug yaparak girmeyi dene bence :/...Şu anda çalışmalarımız devam ediyor
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Gerçekten çocuğum sen özürlümüsün forumca sana para toplayıp doktora gönderelim. Hayır ben bu yaşlarda bu kadar mal olsaydım intahar ederdim.
Özürlü galiba.
İnsanlara özürlü deme hakkını sana kim veriyor.Evet sendeki beyin bende olsa bende üzülürdüm![]()
Hem hayın, hem "kurwa" !!Buraya @Helter inde çok sevdiği bir yiffi atıp yapmak istediğim diyesim var ama yönetim izin vermiyor*
Çok acı*
Post kasma lütfen ◉‿◉ *ÇOK MUTLUYUM ÇİÇEKLER BENİM OLSUN OLEEEYYYY <3 <3 <3 NE KADAR ZEKİ BİR ÇOCUK OLLEEEEYİnsanlara özürlü deme hakkını sana kim veriyor.
Ona kimse özürlü deme hakkını vermiyo ama konuyu açanında:İnsanlara özürlü deme hakkını sana kim veriyor.
O zaman kalkıp insanlara özürlü gibi hakaretler de bulunma. Bana göre hakaret küfürden daha beterdir. Çünkü küfür edersin ancak, söylediğini gerçekleştiremezsin. Oysa ki hakaret edersen direk olarak kişiye ilettiğin için daha kırıcı olur. Bu yüzden tepki verdim, yoksa kişisel bir mesele değil.[DOUBLEPOST=1431969792,1431969677][/DOUBLEPOST]
Dediklerinde haklısın ancak bunların hiçbiri şahsa hakaret etme gerekçesi olmamalı.Ona kimse özürlü deme hakkını vermiyo ama konuyu açanında:
* Zamanımıza çalmaya
* Sitenin veritabanını doldurmaya
* Forum içindeki ciddiyeti azaltmaya
* Gerekli konuları görmemizi engellemeye
Hakkı yok
İlk olarak ben bu foruma eğlenmek için geliyorum, bunun gibi çocuklar insanın sinirini bozuyor. Ayrıca ben kimsenin şahsına hakaret etmiyorum bakarsan sürekli kelimelerimde "galiba,-misin" gibi kelimeler kullandım mantıksal olarak şahsına hakaret etmedim. Ben çocuğun davranışlarına göre özürlü olduğunu düşündüm *Hala düşünüyorum* ve bunu sordum.O zaman kalkıp insanlara özürlü gibi hakaretler de bulunma. Bana göre hakaret küfürden daha beterdir. Çünkü küfür edersin ancak, söylediğini gerçekleştiremezsin. Oysa ki hakaret edersen direk olarak kişiye ilettiğin için daha kırıcı olur. Bu yüzden tepki verdim, yoksa kişisel bir mesele değil.