Dünya Bugu

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O zaman kalkıp insanlara özürlü gibi hakaretler de bulunma. Bana göre hakaret küfürden daha beterdir. Çünkü küfür edersin ancak, söylediğini gerçekleştiremezsin. Oysa ki hakaret edersen direk olarak kişiye ilettiğin için daha kırıcı olur. Bu yüzden tepki verdim, yoksa kişisel bir mesele değil.[DOUBLEPOST=1431969792,1431969677][/DOUBLEPOST]
Ona kimse özürlü deme hakkını vermiyo ama konuyu açanında:
* Zamanımıza çalmaya
* Sitenin veritabanını doldurmaya
* Forum içindeki ciddiyeti azaltmaya
* Gerekli konuları görmemizi engellemeye
Hakkı yok
Dediklerinde haklısın ancak bunların hiçbiri şahsa hakaret etme gerekçesi olmamalı.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Zibilyon kez tepki yedin şu saçma konular yüzünden, hala utanmadan konu açıyorsun saçma sapan. Ne diyeyim, çocuk aklıyla anlayamıyor işte.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
O zaman kalkıp insanlara özürlü gibi hakaretler de bulunma. Bana göre hakaret küfürden daha beterdir. Çünkü küfür edersin ancak, söylediğini gerçekleştiremezsin. Oysa ki hakaret edersen direk olarak kişiye ilettiğin için daha kırıcı olur. Bu yüzden tepki verdim, yoksa kişisel bir mesele değil.
İlk olarak ben bu foruma eğlenmek için geliyorum, bunun gibi çocuklar insanın sinirini bozuyor. Ayrıca ben kimsenin şahsına hakaret etmiyorum bakarsan sürekli kelimelerimde "galiba,-misin" gibi kelimeler kullandım mantıksal olarak şahsına hakaret etmedim. Ben çocuğun davranışlarına göre özürlü olduğunu düşündüm *Hala düşünüyorum* ve bunu sordum.