The Epic Adventure (TEA) Yapım Aşamasında.. Spoiler İçerir !

Sizce Map Güzelmi ?

• Evet.

Kullanılan: 2 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

OnLyPlayer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkeze Merhabalar Arkadaşlar Bugün Sizlere şu an Üzerinde Çalıştığım Projeden Bahsedicem.
Map Eğlence Amaçlıdır , Tamamen Şahsıma Aittir (JamiaHD benim) .
*** Map'te Yoğunlukla Command_Block Sistemleri Kullanıyorum ( Kaliteli Olması İçin)
Mapte Yaklaşık 10-12 Bölüm Olmasını Düşünüyorum.
Özel Sistemler ;
- Level Sıralaması : Herhangi Bir Bölüme Girmek İçin Bir Önceki Bölümü Bitirmelisiniz.
[/url][/IMG]
[/IMG]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

- Özel Moblar : Özel Ayarlanmış Yaratıklar . Örn: Azrail
Not: Bu Bossun Sadece Zırhı Olduğunu Düşünmeyin Bu Boss Wither'dan Daha Fazla Cana Sahiptir.. (Spoiler)

- Puzzle'lar : Başka Yerde Bulamayacığınız Bulmaca , Puzzle'lar
[Arkadaşlar Puzzle'ların Resmini Vermeyeceğim Spoiler Olmaması İçin. Bu Yüzden Sizden Özür Diliyorum. Eğer Paylaşırsam Spoiler Vermiş Olurum]
VS..

***NOT*** Bu Map Sadece Şahsımca Yapılmaktadır.
RESİMLER

OKUMANIZI ÖNERİYORUM : Bu Mapi Yapım Aşamasında Paylaşmamın Nedeni Bu Map İçin Günlerimi Harcadığım Ve Sizinde Bunu Görmeniz İçin Eğer Mapi Bitmiş Haliyle Sizin Karşınıza Çıksaydım Çamur Atanlar Olurdu (Emek Hırsızı, Çalıntı Harita) vs.
Sizden İsteğim Eğer Mapi Paylaşıcaksanız Herkezin Farkedeceği Şekilde ALINTI Olduğunu Belirmeniz.

JAMİAHD ---
AYRICA BU SİTEDEKİ NİCKİMİN JAMİAHD OLMAMASININ SEBEBİ JAMİAHD NİCKİNİN UYGUNSUZ KARAKTER İÇERMESİ(siteye göre :D )

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hevesini kırmak istemem fakat düz dünyada yapılan haritalar ne kadar iyi olur bilemiyorum.

OnLyPlayer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sen Olayı Yanlış Anlamısşın Map İçinde Farklı Bölümleri Barındırıyor , (Dropper , Sky Mission , Puzzle Vs. )
Ayrıca Map'i Flat World'un Üzerine Yapma Sebebim Çok Uzun Süren Komut Bloğu Çalışmaları Olduğu İçin , Düz Dünyada Daha Rahat Çalışabileceğimi Düşündüğüm için.

OnLyPlayer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ayrıca Burdan Güncel Olarak Map'in Yapılan Sistemlerini Bildiricem . şu an Üzerinde Bölüm Sky Mission Adlı Uçan bir Adada Geçen Bölüm , BU Bölümün Yaklaşık %90 ını Tamamladım. Yani 6. Bölümümüzde Tamamlandı Sayılır. 7. Bölümün Hangi Konuda Olmasını İstersiniz _ ? ( Adventure , Dropper , Pvp , Parkur vs)

OnLyPlayer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sen beni yanlış anlamışsın, o bölümlerde sisten değil mi.
Ben Sana Dememiştim Dropper Sky Mission vb. Bunlar Bölümlerin İsimleri Bu Bölümler için Çok uzun Sistemler Kurmak Gerekiyor .[DOUBLEPOST=1432032164,1432031255][/DOUBLEPOST]6. Bölüm Tamamlandı İsterseniz Fotosunu Paylaşıyım.