OnLyPlayer
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Herkeze Merhabalar Arkadaşlar Bugün Sizlere şu an Üzerinde Çalıştığım Projeden Bahsedicem.
Map Eğlence Amaçlıdır , Tamamen Şahsıma Aittir (JamiaHD benim) .
*** Map'te Yoğunlukla Command_Block Sistemleri Kullanıyorum ( Kaliteli Olması İçin)
Mapte Yaklaşık 10-12 Bölüm Olmasını Düşünüyorum.
Özel Sistemler ;
- Level Sıralaması : Herhangi Bir Bölüme Girmek İçin Bir Önceki Bölümü Bitirmelisiniz.
[/url][/IMG]
[/IMG]
- Özel Moblar : Özel Ayarlanmış Yaratıklar . Örn: Azrail
Not: Bu Bossun Sadece Zırhı Olduğunu Düşünmeyin Bu Boss Wither'dan Daha Fazla Cana Sahiptir.. (Spoiler)
- Puzzle'lar : Başka Yerde Bulamayacığınız Bulmaca , Puzzle'lar
[Arkadaşlar Puzzle'ların Resmini Vermeyeceğim Spoiler Olmaması İçin. Bu Yüzden Sizden Özür Diliyorum. Eğer Paylaşırsam Spoiler Vermiş Olurum]
VS..
***NOT*** Bu Map Sadece Şahsımca Yapılmaktadır.
RESİMLER
OKUMANIZI ÖNERİYORUM : Bu Mapi Yapım Aşamasında Paylaşmamın Nedeni Bu Map İçin Günlerimi Harcadığım Ve Sizinde Bunu Görmeniz İçin Eğer Mapi Bitmiş Haliyle Sizin Karşınıza Çıksaydım Çamur Atanlar Olurdu (Emek Hırsızı, Çalıntı Harita) vs.
Sizden İsteğim Eğer Mapi Paylaşıcaksanız Herkezin Farkedeceği Şekilde ALINTI Olduğunu Belirmeniz.
JAMİAHD ---
AYRICA BU SİTEDEKİ NİCKİMİN JAMİAHD OLMAMASININ SEBEBİ JAMİAHD NİCKİNİN UYGUNSUZ KARAKTER İÇERMESİ(siteye göre
)
Map Eğlence Amaçlıdır , Tamamen Şahsıma Aittir (JamiaHD benim) .
*** Map'te Yoğunlukla Command_Block Sistemleri Kullanıyorum ( Kaliteli Olması İçin)
Mapte Yaklaşık 10-12 Bölüm Olmasını Düşünüyorum.
Özel Sistemler ;
- Level Sıralaması : Herhangi Bir Bölüme Girmek İçin Bir Önceki Bölümü Bitirmelisiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
- Özel Moblar : Özel Ayarlanmış Yaratıklar . Örn: Azrail
Not: Bu Bossun Sadece Zırhı Olduğunu Düşünmeyin Bu Boss Wither'dan Daha Fazla Cana Sahiptir.. (Spoiler)
Giriş yap veya üye ol.
- Puzzle'lar : Başka Yerde Bulamayacığınız Bulmaca , Puzzle'lar
[Arkadaşlar Puzzle'ların Resmini Vermeyeceğim Spoiler Olmaması İçin. Bu Yüzden Sizden Özür Diliyorum. Eğer Paylaşırsam Spoiler Vermiş Olurum]
VS..
***NOT*** Bu Map Sadece Şahsımca Yapılmaktadır.
RESİMLER
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
OKUMANIZI ÖNERİYORUM : Bu Mapi Yapım Aşamasında Paylaşmamın Nedeni Bu Map İçin Günlerimi Harcadığım Ve Sizinde Bunu Görmeniz İçin Eğer Mapi Bitmiş Haliyle Sizin Karşınıza Çıksaydım Çamur Atanlar Olurdu (Emek Hırsızı, Çalıntı Harita) vs.
Sizden İsteğim Eğer Mapi Paylaşıcaksanız Herkezin Farkedeceği Şekilde ALINTI Olduğunu Belirmeniz.
JAMİAHD ---
AYRICA BU SİTEDEKİ NİCKİMİN JAMİAHD OLMAMASININ SEBEBİ JAMİAHD NİCKİNİN UYGUNSUZ KARAKTER İÇERMESİ(siteye göre