I
Iskefiyeli18
Ziyaretçi
Dediğimi yap, yaptığımı yapma. Şu anda senin yaptığın şey de bu dediğime örnek.Bunu sen mi söylüyorsun iskef ?
----------------------------------
(İmza)
![]()
Dediğimi yap, yaptığımı yapma. Şu anda senin yaptığın şey de bu dediğime örnek.Bunu sen mi söylüyorsun iskef ?
(İmza)
![]()
Ben artık umursamiyorum gülüp geçiyorum .
Öyle dediğinde sanki bişi değişiyor kaçıyormuşsun falan YA ŞUNU ANLAYIN OYUN FORUMU BURASI.Gülüp geçtiğinde de ''Kaçıyorsun'' deniyor.
(İmza)
![]()
Sana kızıyormuş gibi mesaj yazdım çünkü forumun bu halde olmasını forumda cinsel problemlerini dile getiren insanların hemen banlanması veya daha sonra banlanmasından dolayı forumun böyle olduğunu dile getiren bir mesaj yazdın.[DOUBLEPOST=1432038922,1432038814][/DOUBLEPOST]Yalnız o konuları açan ben değilim. Yorumlu gibi bi nicki olan adam açmıştı hani , hatırlarsan. Bana kızmanı gerektirecek bir şey yok.
(İmza)
![]()
Bu lafı kendin için dediysen ben sana asla korkup kaçıyorsun demedim sen bana bir wc ye gittim diye hemen korkup kaçtı demiştin hatırlatırım.Gülüp geçtiğinde de ''Kaçıyorsun'' deniyor.
(İmza)
![]()
Sana kızıyormuş gibi mesaj yazdım çünkü forumun bu halde olmasını forumda cinsel problemlerini dile getiren insanların hemen banlanması veya daha sonra banlanmasından dolayı forumun böyle olduğunu dile getiren bir mesaj yazdın.
Sana kızıyormuş gibi mesaj yazdım çünkü forumun bu halde olmasını forumda cinsel problemlerini dile getiren insanların hemen banlanması veya daha sonra banlanmasından dolayı forumun böyle olduğunu dile getiren bir mesaj yazdın.[DOUBLEPOST=1432038922,1432038814][/DOUBLEPOST]
Bu lafı kendin için dediysen ben sana asla korkup kaçıyorsun demedim sen bana bir wc ye gittim diye hemen korkup kaçtı demiştin hatırlatırım.
Ayrıca sen bir mesaj yazdığın zaman sana bir şey dediklerin de hemen ben dalga geçiyorum neden kimse beni anlamıyor,of hiç kimse beni anlamıyor diye triplere giriyorsun.
Daha iyi açıklama yapılamazdı diye düşünüyorum.Eskiden böyle zamanlar değildi, ne zamanki 2013-2014 geldi bu hale geldik. *****ler aramızda türemeye başladı, adını foruma yazmış eski isimler forumdan ayrıldı. Bazıları bu çocuklar yüzünden ayrıldı. Forum bu yüzden böyle, zaman geçtiği için.
Ne kazanıyor sun ?Hiçbir zaman lafının arkasında durmuyorsun diyorsun bana. Eğer ben her zaman öyle yapsaydım şu anda tartışmıyor olurduk. Ciddi olduğum ve dalga geçtiğim zamanlar var. Ve genellikle dalga geçiyorum.
(İmza)
![]()
Ben daha sonra banlanmaları gereken zamandan çok sonra banlandıkları hakkında bir mesaj yazmıştım.
(İmza)
![]()
Forum böyle çünkü cinsel pozisyonlar hakkında konu açan insanlar 1 gün sonra hatta daha sonra banlanıyor.
![]()
*yağzı*
Bende mi sorun var yoksa senin attığın O mesajın ''Forum böyle çünkü cinsel pozisyonunu anlatan insanlar banlanıyor bu yüzden forum böyle'' diye anlamamı sağlıyor?1 gün sonra banlanıyor. O 1 gün sonrayı çıkarsaydım problem çıkabilirdi , evet. Ama o ''1 gün sonra'' geç banlandıklarını anlatmaya yetiyor sanırım. Daha önceden banlanmalılar demeye gerek yok sanıyordum.
(İmza)
![]()