H
hsndmrts_
Ziyaretçi
ne haram mı nerde? adam paralı yaparsa tmm ona ellememde adam beleşe koymuş açık kaynak verenlerde var he vermeyenlerde var ama onuda paralı yapsın siber kuralları varHaram haram, yakıştıramadım sana...
ne haram mı nerde? adam paralı yaparsa tmm ona ellememde adam beleşe koymuş açık kaynak verenlerde var he vermeyenlerde var ama onuda paralı yapsın siber kuralları varHaram haram, yakıştıramadım sana...
açık kaynak vermeselerd jd gui ile açıp bakabilirsin ve editleyip paylaşmak suç editlemek değilHaram haram, yakıştıramadım sana...
hayır, 2 tane sandık işide geliştirilerek eklenebilir.[DOUBLEPOST=1432142176,1432142140][/DOUBLEPOST]Bunu kullanırsanız (hele ki pvp serverlarda) ender chest ile bağlı olacağı için oyuncular kötü yorumlar yapabilir. Çoğu oyuncu bir sunucuda 2 tane sandıklarının olmasını isterler. Ayrıca bu skript "execute console command /ec" kodunu kullanmıyor değil mi?
plugin ücretsiz diye telif hakkı geçersiz olduğu anlamına gelmez.ne haram mı nerde? adam paralı yaparsa tmm ona ellememde adam beleşe koymuş açık kaynak verenlerde var he vermeyenlerde var ama onuda paralı yapsın siber kuralları var
Hocam sadece uyarayım, bir mesajımda "Ok
skype: coder1824 ulaşarak alabilirsin.Skripti nereye koydun .s
teşekkürler geliştireceğimi sanmıyorum ama hayırlısı artıkçok iyi oldu çok güzel oldu tağam mı .s herkezin hayatına kimse karışamaz*
güzel olmuş geliştir daha çok geliştir geliştirmeyide geliştir çooooOOOOO0000OOk gelişştir .s
hocam bak bu sistem ender chest mantığı kullanıyor bu yüzden looplamaya kaydetmeye gerek yok bilmem anlatabiliyormuyum[DOUBLEPOST=1432219106,1432219042][/DOUBLEPOST]Hmmm.Artık sıkılmadık mı ? Ne saöma sapan şey varsa bulum "Skript" bölümüne geliyorsunuz.Ha tamam hadi mantıklı güzel fikir.Ama saçma bir şeye bağlarsan asla olmaz.Çoğu arkadaş lag yapar diye."Loop 36 times:" ile bütün slotları seçmedikten sonra N*H lag yapar.Bunu size bizzat kanıtlaya bilirim.Eski sunucum da depo olmasına rağmen 30(Oda rekor) kişi depoya item doldursa bile lag problemi yaşamadım.Bide chestle felan uğraşmak istiyorsanız gidip ilk bir ticaret skripti yazın en basit chest mantığından başlayın.Ondan sonra slot kaydetmeye gelirsiniz.
hocam bende skript konusunda çok gelişmiş bir kişi değilim bildiğim kadarı ile yaptım zaten ücreti bir döner ayran parası oda öğrenciyiz be hocam zaman veriyoruz emek veriyoruz bana bir döner ayran ısmarlamak istemezmisiniz? :/Dostum çıkan mesajlar falan çok güzel ne biliyim yöneticinin incelemesi ıvırız zıvırı çalphachestten daha güzel olmuş tek eksigi chest olarak açılması
hocam bak bu sistem ender chest mantığı kullanıyor bu yüzden looplamaya kaydetmeye gerek yok bilmem anlatabiliyormuyum[DOUBLEPOST=1432219106,1432219042][/DOUBLEPOST]
hocam bende skript konusunda çok gelişmiş bir kişi değilim bildiğim kadarı ile yaptım zaten ücreti bir döner ayran parası oda öğrenciyiz be hocam zaman veriyoruz emek veriyoruz bana bir döner ayran ısmarlamak istemezmisiniz? :/
daha iyisini yapıp paylaşırsan sevinirim.Düşündüğüm gibi... Yazının başını okumayı mı unuttun ? yazıyı baştan okursan sevinirim."Ha tamam hadi mantıklı güzel fikir.Ama saçma bir şeye bağlarsan asla olmaz." bu cümlede Ender Chest mantığından bahsediyorum...
şu an başka bir Skript ile uğraşıyorum.Akşama doğru yeni Skriptimi ücretli bir şekilde yayınlayacağım.Cuma'da senin için iyi bir depo sistemi yaparım.daha iyisini yapıp paylaşırsan sevinirim.
peki teşekkürler kgşu an başka bir Skript ile uğraşıyorum.Akşama doğru yeni Skriptimi ücretli bir şekilde yayınlayacağım.Cuma'da senin için iyi bir depo sistemi yaparım.