PSİŞİK Güç Nasıl Kullanılır ?

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim görüşüme göre her insan psişik güçleri kullanamaz. Bunun için beyin kapasitesinin daha yüksek olması gerektiğini düşünüyorum fakat sen bu güçleri kullanmakta kararlıysan denemeler dışında beynini daha çok yormalısın diye düşünüyorum.
İyi Forumlar.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapmasını bilmiyorum ama bilimsel olarak yaptığını kanıtlayana 1 trilyon dolar veren bir yarışma var. Ve tahmin edeceğin üzre şimdiye kadar kimse kanıtlayamadı. Yaparsan çok zengin olursun fakat gerçek değil. :p[DOUBLEPOST=1432236338,1432236233][/DOUBLEPOST]Not: Astral seyahati de yarışmaya alıyorlar. Bilmiyorum belki işinize yarar diye dedim.

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm böyle olabilir.

Kod:
options:
hız: 5
zarar: 2
       on rightclick holding a stal music disc:
        if tool's display name is "&2Atese hukmetme":
            if player's money is greater than 79999:
                remove a stal music disc named "&6Boss Item Bileti" from player's inventory
                remove 80000 from the player's money
                shoot a fireball at speed {@hız}
            else:
                send "&3Yeterli paran yok!" to player
                send "Fakir Olanlar güc kullanamaz!" to player
        else:
            send "&4Cok cahilsin keske olsen :( " to player
on damage:
if attacker is player:
if attacker's tool is stal music disc named "&2Atese hukmetme":
damage victim by {@zarar} hearts
[DOUBLEPOST=1432236727,1432236639][/DOUBLEPOST]Opss k.b tab bırakmamışım bazı yerlerde :)

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben zamanında çok araştırdım her kaynak farklı bişi diyo yok çıkarsanız ölürsunüz yok bedeninizi iblis çalar yok cin görürsünuz hangisi doğru bilemedim
Astral seyahet gerçek diye bir şey de yazmıyor. Çünkü kanıtlanamıyor neticede rüyada görüyorsun. Benim bildiğime göre görenlerde oluyor görmeyenlerde. Ama mesela ilk defa astral seyahet yapıyorsunuz o zaman ruhunuz bedeninizden ayrılınca odanın dışına çıkmayın. sonraki astral seyahetlerde çıkarsınız. Mesela ilk 2-3 tanesinde odadan çıkmayın. sonra gene 2-3 tanesinde evden çıkmayın. sonra 4-5 tanesinde evden fazla uzaklaşmayın , sonra sehir filan. Duyduğuma göre uzaya filan çıkabiliyormuşuz ama denemeni tavsiye etmem çünkü arada uzun bir mesafe olduğu için ne olacağı belli olmaz.[DOUBLEPOST=1432240199,1432240168][/DOUBLEPOST]Edit: Ben lucid rüyayı tercih ediyorum.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yapılabilir bir şey bence.
Muhakkak ben bir yerde hata yapıyorum.
Kesinlikle bir yerde hata yapıyorsun.
O hatan ise işte burada yazıyor;

HATANIN NE OLDUĞUNU YANLIŞ YERDE ARIYORSUN!
BURASI SENİN PSİŞİK BOZUNTULARINI SORABİLECEĞİN MİSTİLERLE,PSİŞİKLERLE DOLU BİR FORUM DEĞİL!
BURASININ GENELİ 13 YAŞ VE ALTI KAYNAYAN ÇOCUKLARLA DOLU BİR FORUM!
[DOUBLEPOST=1432240745,1432240366][/DOUBLEPOST]
Olmayan şeyi nasıl kullanacaksın ki? Mesela sen erkeksin, çocuk doğurabiliyor musun?

Aslına bakarsan bu üye psişik güçler (!) kullanamamasını Minecraft forumunda çözüm arıyor oradan belli zaten.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Astral seyahet gerçek diye bir şey de yazmıyor. Çünkü kanıtlanamıyor neticede rüyada görüyorsun. Benim bildiğime göre görenlerde oluyor görmeyenlerde. Ama mesela ilk defa astral seyahet yapıyorsunuz o zaman ruhunuz bedeninizden ayrılınca odanın dışına çıkmayın. sonraki astral seyahetlerde çıkarsınız. Mesela ilk 2-3 tanesinde odadan çıkmayın. sonra gene 2-3 tanesinde evden çıkmayın. sonra 4-5 tanesinde evden fazla uzaklaşmayın , sonra sehir filan. Duyduğuma göre uzaya filan çıkabiliyormuşuz ama denemeni tavsiye etmem çünkü arada uzun bir mesafe olduğu için ne olacağı belli olmaz.[DOUBLEPOST=1432240199,1432240168][/DOUBLEPOST]Edit: Ben lucid rüyayı tercih ediyorum.
Benim okuduklarıma göre ruh bedenden çıktıktan sonra 4. boyuta geçiyor. 4. boyutta neler olduğunu biliyorsunuzdur sanırım.

-z0rin

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslına bakarsan bu üye psişik güçler (!) kullanamamasını Minecraft forumunda çözüm arıyor oradan belli zaten.

belki minecraftta arıyordur ? Buyur kardeşim seve seve kullan :D Kullanınca para filan gidiyor istediğin bişe varsa söyelrsin

Kod:
options:
            else:
        else:
on damage:
if attacker is player:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Cool story bro
2 metreyi aşarsan bedeninle senin arandaki zincir kopar ve ölürsün dikkatini hiçbir yerde okumadın sanırım ha? :lol:
Bunu ilk keşfeden şahısın kitabının varlığındanda haberdar değilsindir? :D
[DOUBLEPOST=1432241043][/DOUBLEPOST]
belki minecraftta arıyordur ? Buyur kardeşim seve seve kullan :D Kullanınca para filan gidiyor istediğin bişe varsa söyelrsin

Kod:
options:
            else:
        else:
on damage:
if attacker is player:
Minecraftta arasa belirtirdi durduk yere savunma yapma aranızdan birisini idam etmeyeceğim diğerini de gay barına atmayacağım merak etme.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Benim okuduğumda öyle yazıyordu. Belki de sayfanın kapanma sebebi odur :ha:
Bir tek O da değil bu konuyu açan şahıslar gibi bir şey bilmeden böyle şeyler aşırı basitmiş gibi bu işi yapmaya kalkışıp çok acı çekerek ölen birçok ama pek bilinmeyen insanlarda var.
Mesela bir uyarı daha vereyim. Astral seyehatteyken yüksek bir ses olursa,(Buna örnek gök gürültüsü,bomba patlaması,alarm çalması,sertçe kapıların kapanması,birden açılan yüksek seste müzik,atılan çığlık veya bağırma vb. şeyler.) Astral seyehattaki kişi ölebiliyor ya da sakat kalabiliyor felç falanda geçirebiliyor en ilginci de özürlü olabiliyor yani akli dengesini yitirip kafayı sıyırıyor yani deli oluyor.
Örnek verelim telekineziyle uğraşıyorsunuz hadi taş çatladı çat pat yapmaya başladınız ve diyelim ki ilerlettiniz kendinizi bir şey zannetiniz. Siz telekinezi yapıyorsunuz harika bir şey değil mi? Evet öyle fakat bilmiyorsunuz ki ölümünüzün ne kadar acı olacağını değil mi? Çünkü siz bir çizgi film,anime veya filmde hadi bir dizide gördünüz özendiniz araştırdınız onlar gibi olacağınıza inandınız fakat bu işi yapan en çok kanıta sahip ve araştırılmış kişi ölürken omurgası sanki defalarca kırılıyormuşçasına bir acı çekiyordu ve saatlerce durmadan boğazını yırtarcasına bağırıyordu sustuğu zamanda ise ölmüştü. Şimdi bu işe girmek mi istiyorsunuz? Yoksa Allah'a uyup bu boş işlerden vazmı geçmek istiyorsunuz?
Bu notta şurada dursun işinize yarayabilir.
Bu işlerle uğraşanların çoğusu tımarhanede diğerleri de mezarlıkta bir diğerleri ise kayıp. Nasıl kayıp acaba? Gece esrarengiz bir şekilde uyurken yatağında battaniyesi yorganı falan usulca açılıyor sonra bu kişi uyur bir vaziyette ayağa kalkarak dakikalarca dikiliyor ya dış kapıya usulca gidip çıkıyor kayboluyor ya da balkona veya pencereye gidip açıp aşağı düşüyor ve ölüyor. Ne yapıyor acaba bunu?
[DOUBLEPOST=1432241929,1432241791][/DOUBLEPOST]
Bunu birimi keşfetmiş birde kitap mı yazmış. Vah bee..
Evet beybi bir bilim adamı bunun bütün inceliklerini keşfedip (!) bütün tüyolarını ve inceliğini kitaba yazıp çıkartmış.
Zaten önceleri de bilinen bir şey nasıl keşfedilsin mübarek?

Astral seyehatten zaten korkuyodum korkudan iyice gözümden yaş çikarttığin için tsk.