options:
hız: 5
zarar: 2
on rightclick holding a stal music disc:
if tool's display name is "&2Atese hukmetme":
if player's money is greater than 79999:
remove a stal music disc named "&6Boss Item Bileti" from player's inventory
remove 80000 from the player's money
shoot a fireball at speed {@hız}
else:
send "&3Yeterli paran yok!" to player
send "Fakir Olanlar güc kullanamaz!" to player
else:
send "&4Cok cahilsin keske olsen :( " to player
on damage:
if attacker is player:
if attacker's tool is stal music disc named "&2Atese hukmetme":
damage victim by {@zarar} hearts
Biraz araştırırsan öğrenirsin. Bende baya araştırmıştım astral seyahatiAstral seyehat rüyada gerçekleşir. rüya da bilimsel olarak kanıtlanmamıs bişi olduğu için
Bir de Astral seyehatta cinleri görüyomuşuz dogru mu? (o korkudan dolayı hiç deneyemiyorum)
Astral seyahet gerçek diye bir şey de yazmıyor. Çünkü kanıtlanamıyor neticede rüyada görüyorsun. Benim bildiğime göre görenlerde oluyor görmeyenlerde. Ama mesela ilk defa astral seyahet yapıyorsunuz o zaman ruhunuz bedeninizden ayrılınca odanın dışına çıkmayın. sonraki astral seyahetlerde çıkarsınız. Mesela ilk 2-3 tanesinde odadan çıkmayın. sonra gene 2-3 tanesinde evden çıkmayın. sonra 4-5 tanesinde evden fazla uzaklaşmayın , sonra sehir filan. Duyduğuma göre uzaya filan çıkabiliyormuşuz ama denemeni tavsiye etmem çünkü arada uzun bir mesafe olduğu için ne olacağı belli olmaz.[DOUBLEPOST=1432240199,1432240168][/DOUBLEPOST]Edit: Ben lucid rüyayı tercih ediyorum.Ben zamanında çok araştırdım her kaynak farklı bişi diyo yok çıkarsanız ölürsunüz yok bedeninizi iblis çalar yok cin görürsünuz hangisi doğru bilemedim
Kesinlikle bir yerde hata yapıyorsun.Yapılabilir bir şey bence.
Muhakkak ben bir yerde hata yapıyorum.
Olmayan şeyi nasıl kullanacaksın ki? Mesela sen erkeksin, çocuk doğurabiliyor musun?
Benim okuduklarıma göre ruh bedenden çıktıktan sonra 4. boyuta geçiyor. 4. boyutta neler olduğunu biliyorsunuzdur sanırım.Astral seyahet gerçek diye bir şey de yazmıyor. Çünkü kanıtlanamıyor neticede rüyada görüyorsun. Benim bildiğime göre görenlerde oluyor görmeyenlerde. Ama mesela ilk defa astral seyahet yapıyorsunuz o zaman ruhunuz bedeninizden ayrılınca odanın dışına çıkmayın. sonraki astral seyahetlerde çıkarsınız. Mesela ilk 2-3 tanesinde odadan çıkmayın. sonra gene 2-3 tanesinde evden çıkmayın. sonra 4-5 tanesinde evden fazla uzaklaşmayın , sonra sehir filan. Duyduğuma göre uzaya filan çıkabiliyormuşuz ama denemeni tavsiye etmem çünkü arada uzun bir mesafe olduğu için ne olacağı belli olmaz.[DOUBLEPOST=1432240199,1432240168][/DOUBLEPOST]Edit: Ben lucid rüyayı tercih ediyorum.
Aslına bakarsan bu üye psişik güçler (!) kullanamamasını Minecraft forumunda çözüm arıyor oradan belli zaten.
options:
hız: 5
zarar: 2
on rightclick holding a stal music disc:
if tool's display name is "&2Atese hukmetme":
if player's money is greater than 79999:
remove a stal music disc named "&6Boss Item Bileti" from player's inventory
remove 80000 from the player's money
shoot a fireball at speed {@hız}
else:
send "&3Yeterli paran yok!" to player
send "Fakir Olanlar güc kullanamaz!" to player
else:
send "&4Cok cahilsin keske olsen :( " to player
on damage:
if attacker is player:
if attacker's tool is stal music disc named "&2Atese hukmetme":
damage victim by {@zarar} hearts
Cool story broAstral seyahet gerçek diye bir şey de yazmıyor. Çünkü kanıtlanamıyor neticede rüyada görüyorsun. Benim bildiğime göre görenlerde oluyor görmeyenlerde. Ama mesela ilk defa astral seyahet yapıyorsunuz o zaman ruhunuz bedeninizden ayrılınca odanın dışına çıkmayın. sonraki astral seyahetlerde çıkarsınız. Mesela ilk 2-3 tanesinde odadan çıkmayın. sonra gene 2-3 tanesinde evden çıkmayın. sonra 4-5 tanesinde evden fazla uzaklaşmayın , sonra sehir filan. Duyduğuma göre uzaya filan çıkabiliyormuşuz ama denemeni tavsiye etmem çünkü arada uzun bir mesafe olduğu için ne olacağı belli olmaz.[DOUBLEPOST=1432240199,1432240168][/DOUBLEPOST]Edit: Ben lucid rüyayı tercih ediyorum.
Minecraftta arasa belirtirdi durduk yere savunma yapma aranızdan birisini idam etmeyeceğim diğerini de gay barına atmayacağım merak etme.belki minecraftta arıyordur ? Buyur kardeşim seve seve kullanKullanınca para filan gidiyor istediğin bişe varsa söyelrsin
Kod:options: hız: 5 zarar: 2 on rightclick holding a stal music disc: if tool's display name is "&2Atese hukmetme": if player's money is greater than 79999: remove a stal music disc named "&6Boss Item Bileti" from player's inventory remove 80000 from the player's money shoot a fireball at speed {@hız} else: send "&3Yeterli paran yok!" to player send "Fakir Olanlar güc kullanamaz!" to player else: send "&4Cok cahilsin keske olsen :( " to player on damage: if attacker is player: if attacker's tool is stal music disc named "&2Atese hukmetme": damage victim by {@zarar} hearts
Benim okuduğumda öyle yazıyordu. Belki de sayfanın kapanma sebebi odur2 metreyi aşarsan bedeninle senin arandaki zincir kopar ve ölürsün dikkatini hiçbir yerde okumadın sanırım ha?![]()
Bunu birimi keşfetmiş birde kitap mı yazmış. Vah bee..Bunu ilk keşfeden şahısın kitabının varlığındanda haberdar değilsindir?
Bir tek O da değil bu konuyu açan şahıslar gibi bir şey bilmeden böyle şeyler aşırı basitmiş gibi bu işi yapmaya kalkışıp çok acı çekerek ölen birçok ama pek bilinmeyen insanlarda var.Benim okuduğumda öyle yazıyordu. Belki de sayfanın kapanma sebebi odur![]()
Evet beybi bir bilim adamı bunun bütün inceliklerini keşfedip (!) bütün tüyolarını ve inceliğini kitaba yazıp çıkartmış.Bunu birimi keşfetmiş birde kitap mı yazmış. Vah bee..
Astral seyehatten zaten korkuyodum korkudan iyice gözümden yaş çikarttığin için tsk.
Sen keşfedilmiş yazdığın için bende keşfedilmiş yazmıştım :/Zaten önceleri de bilinen bir şey nasıl keşfedilsin mübarek?