lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş ben oyun oynamayı çok seven bir insanım ancak beni şuana kadar hikayesi ile etkileyebilen çok az oyun vardır. Benim istediğim tek şey şöyle sağlam hikayesi olan sesleri ve oynayışı ile beni kendine bağlayabilecek bir oyun. Mesela epik sahneler olacak ve çoğu zaman oyun sizi savaşmanız için gaza getirecek. Mesela;

• Call of Duty Modern Warfare (1-2)
  • Call of Duty 2
  • Second Sight
  • Prototype 2
  • Skyrim
  • Batman Arkham Asylum
  • Crysis 1
  • Stalker serisi
Ayrıca belirtmeliyim ki ben bir anime izleyicisiyim, yani aradığım oyunlarda ki duygular çok önemli, savaş sahneleri ise boş öldür geç değilde biraz insanı zorlamalı. Yardım edemeseniz bile sağlık olsun, yardım edenlere ise çok teşekkürler.

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
The Elder Scrolls V Skyrim Tavsiye Ederim şu an Tüm yan görevler Dahil Oyunu %100 Bitirmeye Çalışıyorum. Her Görev Serisinde Muazzam Hikayeleri Var. Asla pişman olmazsın.

Edit: Ağlamak için The Walking Dead

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm belirtmeyi unutmuşum bilgisayar oyunu önerirseniz çok iyi olur. Ayrıca Crysis 2'yi oynamayı düşünüyordum sanırım onu listeme ekleyeceğim. The Walking Dead serisini de bitirdim ancak o tamamiyle hikaye duyguya dayalı yani dövüş kısımları pek sevemedim bu yüzden konuda belirtmedim.

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm belirtmeyi unutmuşum bilgisayar oyunu önerirseniz çok iyi olur. Ayrıca Crysis 2'yi oynamayı düşünüyordum sanırım onu listeme ekleyeceğim. The Walking Dead serisini de bitirdim ancak o tamamiyle hikaye duyguya dayalı yani dövüş kısımları pek sevemedim bu yüzden konuda belirtmedim.
Sanırım Anime Severim Demiştim. Çok Fazla Oynayınca Sıksa Bile Shingeki No Kyojin Animesinin Oyununu Oynayabilirsin Güzel, Zorlayıcı.(Belki Biliyorsundur Ama Belirtmek İstedim.)

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu günlerde Skyrim oynuyorum. Öneririm. Aradıklarına uyar.
Anime tarzı aklıma pek oyun gelmez ama duygusal oyun diyorsan ki çoğu kişi bence onu önerir The Walking Dead olabilir.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dying Light Alabilirsin PC'de varmı emin değilim fakat gayet güzel bir hikayesi ve oynanışı var.
Bir bakayım güzelse listeme eklerim.

Acaba şöyle güzel müzikleri olan oyunlar biliyor musunuz? Onu duyunca gaza gelip savaşmak isteyeceğim. Mesela Prototype 2'de kızımızı kurtarmaya çalışırken sürekli yolumuza çıkıp bizi engelliyorlardı ardından gelen sesler ile bende oyuna bağlanmış yoluma çıkanları o gaz ile mahvetmiştim. Veya DmC Devil May Cry'da kardeşimizin amacını öğrenince ona karşı yaptığımız savaşta çok gaza gelmiştim. Bunlar gibi hem güzel ses hem güzel hikaye artık oynayışa da önem vermiyorum bunlar olsa bile yeter.

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir bakayım güzelse listeme eklerim.

Acaba şöyle güzel müzikleri olan oyunlar biliyor musunuz? Onu duyunca gaza gelip savaşmak isteyeceğim. Mesela Prototype 2'de kızımızı kurtarmaya çalışırken sürekli yolumuza çıkıp bizi engelliyorlardı ardından gelen sesler ile bende oyuna bağlanmış yoluma çıkanları o gaz ile mahvetmiştim. Veya DmC Devil May Cry'da kardeşimizin amacını öğrenince ona karşı yaptığımız savaşta çok gaza gelmiştim. Bunlar gibi hem güzel ses hem güzel hikaye artık oynayışa da önem vermiyorum bunlar olsa bile yeter.
İnternette müzik açabilirsin.
Ayrıca Türkçe yama mı oynarsın yoksa İngilizcen iyi mi?

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
varsa yoksa warframe başla brakamassın eğer sabırlı ve seneryo sevenlerdensen

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İnternette müzik açabilirsin.
Ancak oyunun ilerleyişi ile müzik uyuşmayabiliyor. Neden yapımcılar biraz animelerden özenip oyun çıkarmıyorlar. :([DOUBLEPOST=1432315261,1432315216][/DOUBLEPOST]
Hemen bakıyorum önerin için teşekkürler.
Güzele benziyor bir aralar başlamayı düşünmüş ancak kararsız kalmıştım. Artık başlayacağım.

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence o biraz zor olabilir ama güzel oyun. Her level atlamaya test yapıyor.[DOUBLEPOST=1432315317,1432315270][/DOUBLEPOST]
Ancak oyunun ilerleyişi ile müzik uyuşmayabiliyor. Neden yapımcılar biraz animelerden özenip oyun çıkarmıyorlar. :(
Aslında anime oyunları var ama çoğu eski ve PC için değil.