Merhaba

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Ben Rayandu. Gerçek ismim Doğukan.

Bu Rayandu ismini ileride çok göreceksin. Çünkü bu insan ileride çok büyük bir Hip-Hop artist olmayı planlıyor. Ve mahlası her zaman Rayandu kalacak.

Bunun dışında "Fnaf fanı, LoL fanı" gibi kişilerden uzak dururum genellikle. Çünkü bu insanların çoğu kendini sadece oyuna adamış gerçek hayatta pek hitleri olmayan kişiler. Tabi seni kastetmiyorum, genelleme yapıyorum.

Eklemek istediklerim, profesyonel dövüşçüyüm ve 16 yaşındayım. 1,85 boyum var.

Forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle
Saygılar,

Nyxia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Norm Ender'in Depresyon Oteli, Transparan ve Contra ft. SokratSt - Promil bir de Ceza ft Joker- Çocuklar parçalarını dinlemiştim ama pek sevemedim rapi. :(
Hmm. Promil dışındakiler benim anlamlı bulduğum ve sevdiğim parçalar. Promil'i ben de pek sevemedim. Ama biraz daha rap dinleseydin belki sevebileceğin parçalar bulabilirdin bence. Farklı rapçilerden ve dinlediğin sanatçıların farklı şarkıları falan.

Flawless

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin.
Umarım iyi zaman geçirirsin. Forum kurallarını kesinlikle oku.
Kurallara uy, yardım sever biri ol yeter.

ContraSehabe

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm. Promil dışındakiler benim anlamlı bulduğum ve sevdiğim parçalar. Promil'i ben de pek sevemedim. Ama biraz daha rap dinleseydin belki sevebileceğin parçalar bulabilirdin bence. Farklı rapçilerden ve dinlediğin sanatçıların farklı şarkıları falan.
Sen zaten "Normaşk <3" falan :(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Ben de z0rin. Gerçek ismim Gürkan. Rayandu'nun diğer bir ruhuyum.

Oynadığım tek oyun S4League, dinlediğim tek müzik türü elektrodur.
Benden bu kadar.

-z0rin

ToyBonnie

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Belki dinlerim. Norm Ender hoşuma gitmeye başladı zaten. Ara sıra arkadaşlar falan dinletir de şarkılarını.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seni seveceğim gibi duruyor. Toy Bonnie'nin gobişi çok şirin :D birde arkasındaki pofuduk kuyruğu :)