@Nyxia @ContraSehabe ==> edi ile büdü ?_
Keşke küfretseydin aklıma başka şeyler geliyor çünkü@Nyxia @ContraSehabe ==> edi ile büdü ?_
Meme falan :*Keşke küfretseydin aklıma başka şeyler geliyor çünkü![]()
Hangi parçaları dinledin de sevmedim diyorsun ki? Merak ettim.Türkçe Rap dinlemişliğim vardır ama pek sevmem. Sehabe'den de nefret ederim ayrıca.![]()
Norm Ender'in Depresyon Oteli, Transparan ve Contra ft. SokratSt - Promil bir de Ceza ft Joker- Çocuklar parçalarını dinlemiştim ama pek sevemedim rapi.Hangi parçaları dinledin de sevmedim diyorsun ki? Merak ettim.![]()
Hmm. Promil dışındakiler benim anlamlı bulduğum ve sevdiğim parçalar. Promil'i ben de pek sevemedim. Ama biraz daha rap dinleseydin belki sevebileceğin parçalar bulabilirdin bence. Farklı rapçilerden ve dinlediğin sanatçıların farklı şarkıları falan.Norm Ender'in Depresyon Oteli, Transparan ve Contra ft. SokratSt - Promil bir de Ceza ft Joker- Çocuklar parçalarını dinlemiştim ama pek sevemedim rapi.![]()
Sen zaten "Normaşk <3" falanHmm. Promil dışındakiler benim anlamlı bulduğum ve sevdiğim parçalar. Promil'i ben de pek sevemedim. Ama biraz daha rap dinleseydin belki sevebileceğin parçalar bulabilirdin bence. Farklı rapçilerden ve dinlediğin sanatçıların farklı şarkıları falan.
Belki dinlerim. Norm Ender hoşuma gitmeye başladı zaten. Ara sıra arkadaşlar falan dinletir de şarkılarını.Hmm. Promil dışındakiler benim anlamlı bulduğum ve sevdiğim parçalar. Promil'i ben de pek sevemedim. Ama biraz daha rap dinleseydin belki sevebileceğin parçalar bulabilirdin bence. Farklı rapçilerden ve dinlediğin sanatçıların farklı şarkıları falan.
Peki. Zaten dinleye dinleye rapin hangi türünü sevdiğini falan da keşfedersin. Belki Ceza'dan başlayabilirsin hani dinlemeye. Yine de sana kalmış.Belki dinlerim. Norm Ender hoşuma gitmeye başladı zaten. Ara sıra arkadaşlar falan dinletir de şarkılarını.
Sen ne zamandır dinliyorsun ki? Ve rapin türü derken?Peki. Zaten dinleye dinleye rapin hangi türünü sevdiğini falan da keşfedersin. Belki Ceza'dan başlayabilirsin hani dinlemeye. Yine de sana kalmış.
12 yaşında başladım ben rap dinlemeye ve tür derken melankoli, battle falan onları kastetmiştim.Sen ne zamandır dinliyorsun ki? Ve rapin türü derken?