super_hero007
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam olsun sana eey FNAF'çı !
Melankoli zaten duygusal falan sanırım. Hiç sevmedim.12 yaşında başladım ben rap dinlemeye ve tür derken melankoli, battle falan onları kastetmiştim.
Hmm. Duygusal parçaları sevmiyorsan Sehabe, Canfeza falan da sevmeyebilirsin. Yine de genelleme yapmayalım. İstersen onların parçalarına da bakabilirsin, belki seversin.Melankoli zaten duygusal falan sanırım. Hiç sevmedim.
Sehabe dinletmiştiler bana. Pek sevmedim onu. Neyse ben Ceza'dan başlayayım. Belki de dediğin gibi rapi sevmeme nedenim dinlediğim şarkılardandır. Cezadan şarkı önerebilir misin acaba?Hmm. Duygusal parçaları sevmiyorsan Sehabe, Canfeza falan da sevmeyebilirsin. Yine de genelleme yapmayalım. İstersen onların parçalarına da bakabilirsin, belki seversin.
Sehabe dinletmiştiler bana. Pek sevmedim onu. Neyse ben Ceza'dan başlayayım. Belki de dediğin gibi rapi sevmeme nedenim dinlediğim şarkılardandır. Cezadan şarkı önerebilir misin acaba?![]()
Med Cezir, Kim Bilir, Yerli Plaka bir de Sevgi İşleyin'i dinleyebilirsin. Bunlar ilk dinlediğim rap parçalarıdır. Çok severdim o zamanlar.Sehabe dinletmiştiler bana. Pek sevmedim onu. Neyse ben Ceza'dan başlayayım. Belki de dediğin gibi rapi sevmeme nedenim dinlediğim şarkılardandır. Cezadan şarkı önerebilir misin acaba?![]()
Med Cezir, Kim Bilir, Yerli Plaka bir de Sevgi İşleyin'i dinleyebilirsin. Bunlar ilk dinlediğim rap parçalarıdır. Çok severdim o zamanlar.
Önerileriniz için teşekkürler.oooo fark varı bir dene. Rap dinlemem ama severim. .
Tamam, yanlış anlama fakat benim gibilerin hayatını FNaF üzerine adadığını kim söyledi? Örneğin ben sadece FNaF ile mi uğraşıyorum? Sadece seviyorum. Mesela BİZ bu forumdaki animecilere "Siz hayatınızı animeye adıyorsunuz." demedik, demiyeceğizde. Ama bunu bir guruplaşma olarak algılama. Fakat bu senin düşüncen, bir şey diyemem...Merhaba. Ben Rayandu. Gerçek ismim Doğukan.
Bu Rayandu ismini ileride çok göreceksin. Çünkü bu insan ileride çok büyük bir Hip-Hop artist olmayı planlıyor. Ve mahlası her zaman Rayandu kalacak.
Bunun dışında "Fnaf fanı, LoL fanı" gibi kişilerden uzak dururum genellikle. Çünkü bu insanların çoğu kendini sadece oyuna adamış gerçek hayatta pek hitleri olmayan kişiler. Tabi seni kastetmiyorum, genelleme yapıyorum.
Eklemek istediklerim, profesyonel dövüşçüyüm ve 16 yaşındayım. 1,85 boyum var.
Forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle
Saygılar,
Kardeşim benim zaten animeyle öyle fazla alakam yok. Sadece profilime anime resimleri koyarım. Topu topuna şu ana kadar 5 - 6 anime izlemişimdir.Tamam, yanlış anlama fakat benim gibilerin hayatını FNaF üzerine adadığını kim söyledi? Örneğin ben sadece FNaF ile mi uğraşıyorum? Sadece seviyorum. Mesela BİZ bu forumdaki animecilere "Siz hayatınızı animeye adıyorsunuz." demedik, demiyeceğizde. Ama bunu bir guruplaşma olarak algılama. Fakat bu senin düşüncen, bir şey diyemem...
Ve bu arada, gerçek hayatta Golden Freddy maskesi takıp dolaştığımızı zannetmiyorsun değil mi?
Hayır, ben sadece senin yanlışını düzelttim. Yanlışın ise bizim "...gerçek hayatta pek hitleri olmayan..." olarak anlaman. Bu tartışmayı fazla uzatmaya gerek yok...Kardeşim benim zaten animeyle öyle fazla alakam yok. Sadece profilime anime resimleri koyarım. Topu topuna şu ana kadar 5 - 6 anime izlemişimdir.
Ben "Oyun fanı" durumundan bahsettim. Sen sadece seviyorsun. Ama bazı arkadaşlar Sanal kimliğini bile o oyun üzerinden kurar. Benim tartıştığım konu bu.
Bunu bu kadar üstüne alındığına göre eminim golden Freddy maskesi takıp geziyorsundur.
Bu benim düşüncem. Elbette bir şey diyemezsin.
Dediğim gibi duygusal şarkıları pek sevmiyorum. Sehabe zaten duygusal şarkılar yapan bir insan. Neredeyse bütün şarkıları öyle.Neden Sehabeyi sevmiyorsun? @ToyBonnie
Bütün şarkılarının öyle olduğunu nereden biliyorsun ? :*Dediğim gibi duygusal şarkıları pek sevmiyorum. Sehabe zaten duygusal şarkılar yapan bir insan. Neredeyse bütün şarkıları öyle.
Bütün şarkıları demedim, çoğu şarkısı öyle. Sehabe dinleyen ve bana da dinleten arkadaşlarım var ve hepsi duygusal parçalar Medusa&Iceman düeti dışında tabii ki.Bütün şarkılarının öyle olduğunu nereden biliyorsun ? :*