CabtanMurad
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Buyurun arkadaşlar sizin için nasıl bir map yapam adventure,parkur vb ne derseniz yaparım
Kardeşim o tamamda peki map ne olsun parkur adventure build ne olsun en üstde seçeneklerde var ordan seçe bilirsinGüzel harita ve kimsenin yapmadigi harita
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Survival olsun şıklarda yok ama böyle sürahi yap Sürahi Survival flnKardeşim o tamamda peki map ne olsun parkur adventure build ne olsun en üstde seçeneklerde var ordan seçe bilirsin
Bak dinle profiline küfürlü mesaj geldimi bugsbunny tarafından banada geldi senin profiline baktım sanada gelmiş ama başka birisine gelmemiş sadece ikimize raor et ben ettim adam hala foruma bugün katılmışSurvival olsun şıklarda yok ama böyle sürahi yap Sürahi Survival fln
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Her konuyu kirleterek neyi tatmin ediyorsun?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kendinin bir insan benzeri bot olduğunu...Her konuyu kirleterek neyi tatmin ediyorsun?
Onu bana değil, şu BugsBunny'ye diyeceksin ama öyle algılamışsan kusura bakma, fikrimi de açıklıyorum: Adventure Map olsun tabikiside (Herobrine's Mansion gibi yapamazsın belki ama güzel olur.) Korku haritası da olabilir. Komut bloğu tabii ki lazım, Herobrine'lı bir şey yapmanı önermem kullanan çok onu, Karanlık Lord vs. gibi şeyler, askerler (belki bir boss) eklersen güzel olur ama yapabilir misin orasını bilemem.Ya arkasaşlar şu bunnyBGTR yüzünden konu kirleniyor hepinizden özür dilerim
Kardeşim senden çookm özür dilerim karıştıemışım[DOUBLEPOST=1432479632,1432479387][/DOUBLEPOST]Istüklerin çoğusu adventure map a gitti bi kaç haftaya size herobrine bosslu çok eylenceli adcenture map hazırlicam arada parkurda ola bilirOnu bana değil, şu BugsBunny'ye diyeceksin ama öyle algılamışsan kusura bakma, fikrimi de açıklıyorum: Adventure Map olsun tabikiside (Herobrine's Mansion gibi yapamazsın belki ama güzel olur.) Korku haritası da olabilir. Komut bloğu tabii ki lazım, Herobrine'lı bir şey yapmanı önermem kullanan çok onu, Karanlık Lord vs. gibi şeyler, askerler (belki bir boss) eklersen güzel olur ama yapabilir misin orasını bilemem.