Nasıl bi map yapmamı önerirsiniz

Nasıl bi map yapam ? Seçim sizin !!

• Kullanılan toplam oy
    11

CabtanMurad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buyurun arkadaşlar sizin için nasıl bir map yapam adventure,parkur vb ne derseniz yaparım

CabtanMurad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
La dinle bi srn[DOUBLEPOST=1432470986,1432470870][/DOUBLEPOST]
Survival olsun şıklarda yok ama böyle sürahi yap Sürahi Survival fln

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bak dinle profiline küfürlü mesaj geldimi bugsbunny tarafından banada geldi senin profiline baktım sanada gelmiş ama başka birisine gelmemiş sadece ikimize raor et ben ettim adam hala foruma bugün katılmış

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Lanlı konuşma annenden
Terbiye ogretmedimi sana
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Macera haritası yapmanı öneririm ancak kızıltaş bilgin fazla olmalı ki güzel sistemler kurup insanları eğlendir. Fazla kızıltaş bilgin yok ise parkur haritası yapabilirsin.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adventure ve Parkur karışımı bir şey olsa tadından yenmez aslında...

TheProMiner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Karanlığın dönüşü gibi bir şey olsun çok güzel olur.Araştır o mapı bulursun zaten

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ya arkasaşlar şu bunnyBGTR yüzünden konu kirleniyor hepinizden özür dilerim
Onu bana değil, şu BugsBunny'ye diyeceksin ama öyle algılamışsan kusura bakma, fikrimi de açıklıyorum: Adventure Map olsun tabikiside (Herobrine's Mansion gibi yapamazsın belki ama güzel olur.) Korku haritası da olabilir. Komut bloğu tabii ki lazım, Herobrine'lı bir şey yapmanı önermem kullanan çok onu, Karanlık Lord vs. gibi şeyler, askerler (belki bir boss) eklersen güzel olur ama yapabilir misin orasını bilemem.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim görüşüm şu;
Bir macera haritası yapmaya başla, ayrıca yanında özel bir texture pack editle. Mesela karanlık boss gibi bir boss varsa zincir zırh setini siyah editle boss a giydir gibi. Özel şeyler ve görmeye alışık olmadığımız bir harita yaparsan herkes sevecektir.

CabtanMurad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onu bana değil, şu BugsBunny'ye diyeceksin ama öyle algılamışsan kusura bakma, fikrimi de açıklıyorum: Adventure Map olsun tabikiside (Herobrine's Mansion gibi yapamazsın belki ama güzel olur.) Korku haritası da olabilir. Komut bloğu tabii ki lazım, Herobrine'lı bir şey yapmanı önermem kullanan çok onu, Karanlık Lord vs. gibi şeyler, askerler (belki bir boss) eklersen güzel olur ama yapabilir misin orasını bilemem.
Kardeşim senden çookm özür dilerim karıştıemışım[DOUBLEPOST=1432479632,1432479387][/DOUBLEPOST]Istüklerin çoğusu adventure map a gitti bi kaç haftaya size herobrine bosslu çok eylenceli adcenture map hazırlicam arada parkurda ola bilir :) sadece bir problem var bana bi save dosyasını dosyatc ya naaıl yüklerim onun videosunun linkini verin ve son olarak bugsbunny yüzünden bu konuyumapı hazırladıkdan sonra kapatcam ve yeni konuda sizlere yeni advenfure map sunucam[DOUBLEPOST=1432479742][/DOUBLEPOST]şu bugsbunnyun mesajlarını naaıl konudan kaldırcam ve onu engellicem arkadaşlar ? Eyer yapa bilen birisi sölerse konu kapanmicak[DOUBLEPOST=1432635564][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar map yapım aşamasında :) karışık bi map olcak her şey olcak :)