Minecraft FireWall (Hileye Son)(Geliştirmeler Devam Ediyor...)

Sizce İşe Yararmı ?

• Kullanılan toplam oy
    85

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
programın kayıt aşamasını hallettim
şu an kayıt olduktan sonra email aktivasyonu göndermesi için server almaya çalışıyorum.sadece server sahipleri kayıt olabilicek.[DOUBLEPOST=1430587160,1430501716][/DOUBLEPOST]Yakında 1 Video daha atıcam email aktivasyon yollama işini hallettim.[DOUBLEPOST=1430657699][/DOUBLEPOST]Aktivasyon işlemini email aktivasyonu hakkında video çektim.Atıcam.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Sana bir tavsiye.
İnternet'te çok fazla kod engelleyici var fakat kod açıcıda bulunmakta.
Benim sana önerim: Confuser
Bu programı denedim ve denediğim hiçbir kod açıcı program ile açılmadı.
Eğer sende daha iyisi varsa tabikide onu kullan.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Amacın yardım etmekse sağol yok değilse cin olmadan adam çarpılmaz demek istiyorum :)
Confuser basit aşım:
Ve elbette birçok şifreleyicinin ayrıştırma yolları var ben neden kendiminkini söyleyimki zaten kendim özel olarak oluştruduğum şifreleyiciyi kullandığım için bu yöntemleri denemekte kolay gelsin[DOUBLEPOST=1430667514,1430667107][/DOUBLEPOST]Ve ayriyetten bu programın ilk sürümü diye .exe olarak veriyorum ileriki sürümelrde programı dllere bölücem ve malesefki dll bölünce hiçbir kırma işlemi dahi bir işe yaramıcak.[DOUBLEPOST=1430668178][/DOUBLEPOST]Programı korumak için MD5 Yada SH1 şifreleme kullanıcam isteyen baksın :) Sql bağlantı yakalanmasın diyede Web Service

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Eğer Amacın yardım etmekse sağol yok değilse cin olmadan adam çarpılmaz demek istiyorum :)
Confuser basit aşım:
Ve elbette birçok şifreleyicinin ayrıştırma yolları var ben neden kendiminkini söyleyimki zaten kendim özel olarak oluştruduğum şifreleyiciyi kullandığım için bu yöntemleri denemekte kolay gelsin[DOUBLEPOST=1430667514,1430667107][/DOUBLEPOST]Ve ayriyetten bu programın ilk sürümü diye .exe olarak veriyorum ileriki sürümelrde programı dllere bölücem ve malesefki dll bölünce hiçbir kırma işlemi dahi bir işe yaramıcak.[DOUBLEPOST=1430668178][/DOUBLEPOST]Programı korumak için MD5 Yada SH1 şifreleme kullanıcam isteyen baksın :) Sql bağlantı yakalanmasın diyede Web Service
Confuser'i bırakıyorum :D
Kendi programımı yapmak en mantıklısı :p

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gördüğün üzere yapılan tüm obfucator programlar kaynak kodunu sadece şifreler eninde sonunda kırılırlar çünkü programı decomplie edince içinde anahtarları saklarlar ve bu anahtarla şifrelenme tersine çevirilir :) onun yerine başka şeyler denemeni öneririm md5 şifreleme geri döndürelemez olarak şifreler.Anahtar sadece bilendedir.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Gördüğün üzere yapılan tüm obfucator programlar kaynak kodunu sadece şifreler eninde sonunda kırılırlar çünkü programı decomplie edince içinde anahtarları saklarlar ve bu anahtarla şifrelenme tersine çevirilir :) onun yerine başka şeyler denemeni öneririm md5 şifreleme geri döndürelemez olarak şifreler.Anahtar sadece bilendedir.
MD5 İnternette biraz araştırdım ama bulamadım anlamlı bir şey.
Anlatan bir link verir misin ya da biraz anlatır mısın ?

Baktığım kadarıyla anladığım şu.String giriyorsun ve onu saçma sapan karakterlere çeviriyor ama gizli bir şifre.
Peki bu geri döndürülemez ise ne işe yarıcak bu ?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçeği istiyorsan o kadar hakim değilim şu an bende birçok forumda konu açtım bu konu hakkında bilginince sanada yazarım.Olmadı birlikte kriptolama programı yazarık :)

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Şimdi bir program indirmemiz gerek.
Ve birde özel client'i indirmemiz gerek.
Sonra sunucu varsa sunucuya plugin atmamız gerek.

Doğru mu ?

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bizim Türkler bir yolunu bulur gene hile açarlar ama başarılı çalışma

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten eğer benim dediğim gibiyse boşuna uğraşmış.
Sadece java ile çözüm bulunabilir.(Hemde açıksız.)
Java ile kesinlikle hiçbirşey yapılamaz.Sen algoritmanı yazıcaksın javaya adamlar gelicek 2 programla açıcak ne yaptığına bakıcak antisini bulcak.
-Bir Program İndirceksin oyuna girmeden önce sxe gibi açıcaksın oyuna yani servere girdiğinde program otomatik olarak kapanıcak bu olay.
-Server içinde bir plugin.(Mysql Sorgu yapan vesayre.)

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Java ile kesinlikle hiçbirşey yapılamaz.Sen algoritmanı yazıcaksın javaya adamlar gelicek 2 programla açıcak ne yaptığına bakıcak antisini bulcak.
-Bir Program İndirceksin oyuna girmeden önce sxe gibi açıcaksın oyuna yani servere girdiğinde program otomatik olarak kapanıcak bu olay.
-Server içinde bir plugin.(Mysql Sorgu yapan vesayre.)
Ben bi kez yapmıştım ama yanlış yere konu açma diye sildiler.
1 Plugin ve 1 Özel yapılmış client'ten oluşuyor.
Plugin belli sürelerde gizli mesajlar gönderiyor.Client ise buna yanıt veriyor.Yanıt vermezse oyundan atılıyor.(Bu client'te OptiFine bulunmaktaydı.)
Özellikle bulunmaması için normal Minecraft'ın class'larına yayarak bulunması imkansız gibi bir şey olabilir.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bi kez yapmıştım ama yanlış yere konu açma diye sildiler.
1 Plugin ve 1 Özel yapılmış client'ten oluşuyor.
Plugin belli sürelerde gizli mesajlar gönderiyor.Client ise buna yanıt veriyor.Yanıt vermezse oyundan atılıyor.(Bu client'te OptiFine bulunmaktaydı.)
Özellikle bulunmaması için normal Minecraft'ın class'larına yayarak bulunması imkansız gibi bir şey olabilir.
Ozaman paylaşmaktan alıkoyan ne paylaş :) hileciler azalsın valla yazdan önce bakmam ben konuya :)