[Rehber]Lucid Rüya hakkında her şey!

Lucid yapabildinizmi?Konum yararlımı?

• Lucid yapamadım konu yararlı

Kullanılan: 4 23.5%
  • Lucid yaptım konu yararsız

Kullanılan: 8 47.1%
  • Lucid yaptım konu yararlı

Kullanılan: 3 17.6%
  • Lucid yapamadım konu yararsız

Kullanılan: 2 11.8%

• Kullanılan toplam oy
    17

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tamam api vurmağ ._.Lucid görmek isteyen olur diye paylaşmıştım
Ya eğer illa görmek istiyorsanız zaten gider onca astroloji,psikoloji, bilim adamından birine başvurur böyle bir şeyin doğruluğunu öğrenir, nasıl yapılacağını da öğrenirsiniz. Eğer böyle bir foruma böyle bir konu açılırsa işler çok değişik yerlere kayıyor.
Mesela ben Gökçe'nin lucid gördüğünde yaptıklarını yapamadığımdan bunların doğruluğunu bilmiyorum ve tecrübeli kişilere cahilce laf atma hakkına sahibim .-.
Bu da tartışma çıkması demek .-.
Ayrıca bunun dini yönü de var .-. Yani tartışılmaya çok açık konular genellikle kısa ömürlü olmalı. Yoksa işler büyüyor :(

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya eğer illa görmek istiyorsanız zaten gider onca astroloji,psikoloji, bilim adamından birine başvurur böyle bir şeyin doğruluğunu öğrenir, nasıl yapılacağını da öğrenirsiniz. Eğer böyle bir foruma böyle bir konu açılırsa işler çok değişik yerlere kayıyor.
Mesela ben Gökçe'nin lucid gördüğünde yaptıklarını yapamadığımdan bunların doğruluğunu bilmiyorum ve tecrübeli kişilere cahilce laf atma hakkına sahibim .-.
Bu da tartışma çıkması demek .-.
Ayrıca bunun dini yönü de var .-. Yani tartışılmaya çok açık konular genellikle kısa ömürlü olmalı. Yoksa işler büyüyor :(
Dini yönlerine gireyim.Lucid kendini (haşa)tanrıdan üstün görürsen günahtır.Aksi taktirde sakıncası yok.Bu taktikler işime yaradığı için paylaştım.İstediğini diyebilirsin.Sadece tartışma çıkarma yeter.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Dini yönlerine gireyim.Lucid kendini (haşa)tanrıdan üstün görürsen günahtır.Aksi taktirde sakıncası yok.Bu taktikler işime yaradığı için paylaştım.İstediğini diyebilirsin.Sadece tartışma çıkarma yeter.
Kastettiğim o değil. Örneğin bu tarz allah vergisi becerileri yapmaya çalışacaksınız diyelim. Şu anda internetteki sitelerin %80 kadarı bunun ruhani bir şey olduğu görüşünde. Ruh bedenden sadece uykuda ve ölüm sırasında çıkar. Bunun gibi dini bilgiler saptırlımış ve dolayısıyla yanlış bilgilendirme sonucu önyargılı davranılmış olunabiliyor. Tabi bu dini değil toplumsal bir sorun.
Ayrıca bence kendi rüyanda tanrı olmak rüya içinde kaldığı sürece ve dini değerleri etkilemediği sürece günah değildir bence .-.
Hadi merak ettim @B35T14 felan da teknik önerisi yapmış belki denerim :(

• Beğen
Reactions: DIO

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kastettiğim o değil. Örneğin bu tarz allah vergisi becerileri yapmaya çalışacaksınız diyelim. Şu anda internetteki sitelerin %80 kadarı bunun ruhani bir şey olduğu görüşünde. Ruh bedenden sadece uykuda ve ölüm sırasında çıkar. Bunun gibi dini bilgiler saptırlımış ve dolayısıyla yanlış bilgilendirme sonucu önyargılı davranılmış olunabiliyor. Tabi bu dini değil toplumsal bir sorun.
Ayrıca bence kendi rüyanda tanrı olmak rüya içinde kaldığı sürece ve dini değerleri etkilemediği sürece günah değildir bence .-.
Hadi merak ettim @B35T14 felan da teknik önerisi yapmış belki denerim :(
Astral seyahat ruhun ayrılması ile oluyor.Ama lucidde rüyanı kontrol ediyorsun[DOUBLEPOST=1432741484,1432740930][/DOUBLEPOST]@zRedDragon 'un lucidi konuya eklendi :D Lucidi skript olarak kodlayacğaım.Kademeler fln.Ryanı yönetecekesin :D

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Astral seyahat ruhun ayrılması ile oluyor.Ama lucidde rüyanı kontrol ediyorsun
Bak burada yanılıyorsun işte. İki kere söyledim ki Ruh sadece uykuda ve ölünce *İkisinde de* Allah katına yükselmek için bedenden çıkar.
Yani ruhu bedenden çıkarıp öyle diyar diyar gezinmek diye bir şey yok. Kısaca Astral seyahat öyle bir şey değil. Astral seyahat çarka yollarının açılması ve bilincin bir üst kademeye yükseltilmesi ile oluşur.
Lucid zaten rüya ile ilgili yani alakası da yok demek istedim :I

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak burada yanılıyorsun işte. İki kere söyledim ki Ruh sadece uykuda ve ölünce *İkisinde de* Allah katına yükselmek için bedenden çıkar.
Yani ruhu bedenden çıkarıp öyle diyar diyar gezinmek diye bir şey yok. Kısaca Astral seyahat öyle bir şey değil. Astral seyahat çarka yollarının açılması ve bilincin bir üst kademeye yükseltilmesi ile oluşur.
Lucid zaten rüya ile ilgili yani alakası da yok demek istedim :I
Ha :I Sonuçta rüyanı kontrol ediyorsun işte cnm ._.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Bırakın lucidi mucidi gerçek hayat çok daha güzel rüyanda bilinçli olunca pek de fantazi yaşamış gibi olmuyorsun kusura bakma da rüyada olan rüyada kalıyor ne bir anı ne arkadaş ne sevgili değil gerçekçi hiçbir yanı yok abartı şeyler de olmuyor alt tarafı rüyayı hayal görüyormuş gibi yapıyorsun. Git gözlerini kapa hayal et aynı şey.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bırakın lucidi mucidi gerçek hayat çok daha güzel rüyanda bilinçli olunca pek de fantazi yaşamış gibi olmuyorsun kusura bakma da rüyada olan rüyada kalıyor ne bir anı ne arkadaş ne sevgili değil gerçekçi hiçbir yanı yok abartı şeyler de olmuyor alt tarafı rüyayı hayal görüyormuş gibi yapıyorsun. Git gözlerini kapa hayal et aynı şey.
._.Ben gerçek dünyadan asla ayrılmadım.Ayrılmayı düşünmüyorum.Lucidi sadece uykum geldiğinde yapıyorum.Ki 10.00 gibi uyuyorum.Asosyaller için kötü olabilir.Ama ben sosyalim ve arkadaşlarım arasındaki durumu bozmaya niyetim yok.Sadece gerçek dünyada yapılamayan şeyleri rüyamda yapıyorum.Fantezi yaşamıyorum.Uçuyorum fln fln.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
._.Ben gerçek dünyadan asla ayrılmadım.Ayrılmayı düşünmüyorum.Lucidi sadece uykum geldiğinde yapıyorum.Ki 10.00 gibi uyuyorum.Asosyaller için kötü olabilir.Ama ben sosyalim ve arkadaşlarım arasındaki durumu bozmaya niyetim yok.Sadece gerçek dünyada yapılamayan şeyleri rüyamda yapıyorum.Fantezi yaşamıyorum.Uçuyorum fln fln.
git arkadaş sevgili bul daha eğlenceli

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yapmadım. Ama deniyorum. Bir de lucid rüya da [bir yerde duydum] yemek tatlarını hissettiğimiz doğru mu?
%50 hissediyormuşsun. @Gökçemis dedide.Sanırım tam tat gelmiyor.Özellikle yemediğin birşeyin hiç gelmiyormuş.Keşke yemek yeseydim.
Bütün insanlar rüyalarında görme, koklama, dokunma, tat alma ve duyma duyularını görebilir. Büyük ihtimal Lucid denilen şey için de aynıdır .-.
Bu arada size küçük bir bilgi. Rüyamızda gerçek ve hayal ürünü olan şeyleri ayırt etmemizi sağlayan beynin belirli bir bölümü aktif olmadığından rüyalar bize gerçek gibi gelir. Ama eğer böyle bir şey varsa şu anda bir uykuda, kendi hayatımızn rüyasını görme ihtimalimiz var ve "Rüyada ölünce uyanırsın" olayı da gerçekse biz öldüğümüz zaman koca bir yaşam gibi görünen 4,5-5 saniyelik rüyalarımızdan uyanıyoruz. Ve bir rüya içinde ikinci bir rüya görme ihtimalimiz de var. Ki bununla ilgili film bile var.
Bir yalan içinde yaşıyor olabiliriz .-.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
git arkadaş sevgili bul daha eğlenceli
Arkadaşım var.Sevgilim yok.Ayrıldım :([DOUBLEPOST=1432742676,1432742596][/DOUBLEPOST]
Merhaba @LegendWH.
Ben de Becerdim.Hemen Anlatıyım.

Bizim Oralarda İnegöl Hastanesi Var.Oralarda Rüyamda Abimle Birlikte Geziyorum :3,
Sonra Abim Bana Birden "Rüya Olunca Saçım Çok Kaşınıyor." Diyor :o.
Bende bir şey Çakmıyorum.Sonra Tekrar Düşününce Anlıyorum "BU BİR RÜYA!". Diyorum.
Ordaki Park Var (Rüyamda Oluşan bir şey Park Normalde Yok.) Orda Gezerken.Kerpiç Evlerin Olduğu Sokağın Arasından Geçiyoruz.
Orda Abime Evler Eski Hadi 2160 Yılına Gidelim Diyorum.Oda Hadi Diyor.Her yer Teknolojileşiyor Falan.
Sonra Evimizin Bilgisayar Odasında Birlikte Uyanıyoruz.Abimle Aynı Anda.Sonra Gerçekte Uyanıyorum.

Özet = Rüya İçindeki Rüya'mda Lusid Deneyimi Yaşadım :)
ekledim :D[DOUBLEPOST=1432743144][/DOUBLEPOST]Başka beceren yokmu ._.[DOUBLEPOST=1432745456][/DOUBLEPOST]@Minecraftplayerr maden sıkıldın.Lucid yap ._.