- En iyi cevaplar
- 7
Ne zaman bitecek 1 yıl oldu .s
Heyecanla beklenen anlar !yazın başlıcam demiştim yha![]()
Heyecanla beklenen anlar !(Çünkü yaz geliyor
)
Heyecanla beklenen anlar !(Çünkü yaz geliyor
)
Aynn yaz gelince program ile pluginleri korumaya alıcak bir programda yapmayı düşünüyorum sırayla tabii ki öncelik buBir yaz gelsin sunucumu açıcaktım ama şu hack olayına adam gibi bişi yapmadan açmıcam
Önce java ya başlıcam. Sonrada plugin yazma olayına bakıcam. Hadi Hayırlısı
--- Birde kendime client yazmam gerek---
Yok Komut vesayre olmucak anlatayim kısaca oyuncu oyuna girdiğinde onjoin eventinde mysql bir sorgu yapıcak sürekli bu oyuncu bizim istediğimiz şartlara uyuyormu diye true false lı bir döngü eğer art arda false gelirse 10 sniye veya 20 saniye ayarlanır oyuncuyu atıcak svden eğer true gelirse oyuncunun hareket etmesine izin vericek oyuncu o döngü sırasında kayıt vb işlemlerini yapabilir fakat haraket edemez.Burda hiçbir komut kullanılmıcak sadece eventler üzerinden kodlar çalışıcak.AuthMe komut ve mesaj'a izin vermiyor giriş yaspmayınca. O yüzden sordum.
Baktım ama gene aynı hatayı aldım :/Size "Kendime özel nasıl launcher yaparım?" demiştim. Bir indirme linki vermiştiniz. İndirdiğiniz dosyalarda bazı dosyalar eksikti, "bi bakarım" demiştiniz. Birşeyler bulabildiniz mi? Yada hiç yardım etmeyecek misiniz? Yardım etmeyecekseniz söyleyin, anlarım.