Minecraft FireWall (Hileye Son)(Geliştirmeler Devam Ediyor...)

Sizce İşe Yararmı ?


  • Kullanılan toplam oy
    85

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Heyecanla beklenen anlar ! :D (Çünkü yaz geliyor :D)
Bir yaz gelsin sunucumu açıcaktım ama şu hack olayına adam gibi bişi yapmadan açmıcam :D
Önce java ya başlıcam. Sonrada plugin yazma olayına bakıcam. Hadi Hayırlısı :D

--- Birde kendime client yazmam gerek :D ---​
Aynn yaz gelince program ile pluginleri korumaya alıcak bir programda yapmayı düşünüyorum sırayla tabii ki öncelik bu :)
 

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Authme ile niye çakışssınki Mysql olarak çalışmaz gerekirse Sql kullanırım kayıt gibi şeyler olmucak sadece hareket eventini iptal edicek belli bir şart gerçekleşmez ise bu kadar.
 

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AuthMe komut ve mesaj'a izin vermiyor giriş yaspmayınca. O yüzden sordum.
Yok Komut vesayre olmucak anlatayim kısaca oyuncu oyuna girdiğinde onjoin eventinde mysql bir sorgu yapıcak sürekli bu oyuncu bizim istediğimiz şartlara uyuyormu diye true false lı bir döngü eğer art arda false gelirse 10 sniye veya 20 saniye ayarlanır oyuncuyu atıcak svden eğer true gelirse oyuncunun hareket etmesine izin vericek oyuncu o döngü sırasında kayıt vb işlemlerini yapabilir fakat haraket edemez.Burda hiçbir komut kullanılmıcak sadece eventler üzerinden kodlar çalışıcak.
____________________________________________________________________________________________________________________________
Büyük Gün geldi :) Başlıom sonunda ve çok büyük süprizlerim olucak.(Sonunda açık kaynak kodlu bir minecraft launcher buldum ve onu kendi programımı göre editlicem.)
Yani siz sadece launcherle oyuna giriş yapıcaksınız servere giriceksiniz bu kadar sizin yapcağınız işlem :) bu kdr basit olucak.Hani o çok uzun işlem uğraşamam diyenlere gelsin :) sıfır bekleme sadece launcherle oyuna giriş :)[DOUBLEPOST=1434025307,1434020856][/DOUBLEPOST]
____________________________________Update(Gelişmeler)_____________________________________________
++15.20 || Birden Fazla java dosyası yani birden fazla minecraft açma engellendi.//Mola Vakti :)
 

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başta ücretsiz eğer düzgün bir taleb görürse ücretsiz devam eder taleb görmez ise ücretli olucak :) Mantığı anlamaya çalışmayın :) Program reklam odaklı çalışıcak bir nevi Reklam oyunda değil launcherin açılışında olcak vs vs.
 

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelişmeleri profile yazıyorum.[DOUBLEPOST=1434910727,1434047663][/DOUBLEPOST]


Geriye sadece plugin kaldı onu yapınca 10 kişilik bir sunucu açıcam pcimde ve hataları aramak için gönüllü olan arkadaşlar varsa onlarla hata bulmaya çalışıcam gelmek isteyen varsa mesaj atsın.[DOUBLEPOST=1435017796][/DOUBLEPOST]Javada mysql demiyorum bakın Microsoft SQL servere bağlanmayı bilen varmı her yerde mysql var.[DOUBLEPOST=1435096326][/DOUBLEPOST]Sql i değiştirdim önerilen siteden mysql aldım.Programları tekrar bağladım mysql e şimdi javayı bağlıcam artık bare mysql de problem çıkarmasın.
 

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size "Kendime özel nasıl launcher yaparım?" demiştim. Bir indirme linki vermiştiniz. İndirdiğiniz dosyalarda bazı dosyalar eksikti, "bi bakarım" demiştiniz. Birşeyler bulabildiniz mi? Yada hiç yardım etmeyecek misiniz? Yardım etmeyecekseniz söyleyin, anlarım.
Baktım ama gene aynı hatayı aldım :/
Ordaki dosyalar java senin benim gibi githubdan eclipseye proje çekmeyi bilmiyorsun anlaşılan ben çok denedim githubdan proje almayı fakat java olanların hepsinde eksik dosya hatası verdi bulursan banada söyle.
 
Üst