Bu sadece bana ait bir özellikmi ?

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar mesela sınavdayım bir tane çoktan seçmeli sorunun cevabını bilmiyorum her şeyi baştan tekrar okuyup gözümü kapatıyorum ve bu şık neydi diye düşünürken gozumde harf beliriyor (pat diye değil tabii ki yamuk yumuk) onu işaretliyorum bi bakmışım doğru. Bu yaptığım şey doğru yanlış ve testlerde işe yarıyor . Veya aklımdan geçiriyorum bu soruyu doğru yaptıysam D yanlış yaptıysam Y diyorum ve D yada Y çıkıyor ve gerçekten biliyor. yalan söylemiyorum inanmıyorsanız yorum atmayıp geçin boş boş uğraştırmayın beni

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
'Doğa üstü sallama yetenekleri' diye nitelendirdiğim, Professiyonel Öğrencilerin kullandığı gizemli teknik. bende de var.
edit: Ben bir daire düşünürüm ve onu şıkların üzerinde gezdiririm. Doğru şıkkın üzerine geldiğinde cevabı anlarım...

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
'Doğa üstü sallama yetenekleri' diye nitelendirdiğim, Professiyonel Öğrencilerin kullandığı gizemli teknik. bende de var.
edit: Ben bir daire düşünürüm ve onu şıkların üzerinde gezdiririm. Doğru şıkkın üzerine geldiğinde cevabı anlarım...
Bende gözüm açıkken işe yaramıyor gözüm kapalı iken şık gözüme beliriyor fakat bazen benim beyin bile yanıyor yani hiçbirşey çıkmıyor buda demektir bu soru ile ilgili hiçbirşey okumamışım deyip diğer sorulara bakarım onla ilgili ipucu varsa dönüp işaretlerim yoksa sallarım

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende gözüm açıkken işe yaramıyor gözüm kapalı iken şık gözüme beliriyor fakat bazen benim beyin bile yanıyor yani hiçbirşey çıkmıyor buda demektir bu soru ile ilgili hiçbirşey okumamış deyip diğer sorulara bakarım onla ilgili ipucu varsa dönüp işaretlerim yoksa sallarım
aynen bazen tıkandığın anlar oluyor. Önce soruyu da okuyup sonra tekrar denemeyi deniyelim :( Belki soruyu bilinç altımız çözüyor ve bize veriyordur *-*

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aynen bazen tıkandığın anlar oluyor. Önce soruyu da okuyup sonra tekrar denemeyi deniyelim :( Belki soruyu bilinç altımız çözüyor ve bize veriyordur *-*
Aynen bazen beyin patates oluyor :D kimya sınavını sırf böyle çözdüm 75 aldım ( boşluk doldurmaları ve klasikleri ben yapmak zorunda kaldım)

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sınavda C yaparsam A çıkıyor veya D yapıyorsam ve o soruyu doğru yapmışsam soru hatalı çıkıyor. Bu biraz gerçekten şans ile alakalı ama şöylede bir şey var. Son zamanlarda sınavlarda şöyle bir şey deneyebilirsin çok güzel bir yöntem ben denedim (gerçi denemeden şansa buldum) bir an böyle bilemediğim bir soruya denk gelmişti. Gözlerimi kapattım. Aklım bir anda (bak gerçekten bir anda) bilgi hazinemi karıştırmaya başladı bunu bende anlayamadım. Aklımdan mesela ders
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ise bugüne kadar görmüş olduğum ve hatırladığım bütün formüller canlanmaya başladı ve o soruya en yakın olan formül'ü seçti onuda kullandım. Bu yöntem bir tek benim yapabildiğim bir özellik değil ise sizde denemelisiniz.
* Soruyu baştan aşağı okuyun dikkatlice bakın ve gözlerinizi en yakın formülü veya tanımı bulana kadar bekleyin. Ama aklınızı derse odaklamalısınız. Aklınızda dersten başka herhangi bir şey geçiyorsa o iş zor.
! Senin yöntemi kesinlikle denicem. Belki olabilir. Belki yapabilirim.

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben sınavda C yaparsam A çıkıyor veya D yapıyorsam ve o soruyu doğru yapmışsam soru hatalı çıkıyor. Bu biraz gerçekten şans ile alakalı ama şöylede bir şey var. Son zamanlarda sınavlarda şöyle bir şey deneyebilirsin çok güzel bir yöntem ben denedim (gerçi denemeden şansa buldum) bir an böyle bilemediğim bir soruya denk gelmişti. Gözlerimi kapattım. Aklım bir anda (bak gerçekten bir anda) bilgi hazinemi karıştırmaya başladı bunu bende anlayamadım. Aklımdan mesela ders Matematik ise bugüne kadar görmüş olduğum ve hatırladığım bütün formüller canlanmaya başladı ve o soruya en yakın olan formül'ü seçti onuda kullandım. Bu yöntem bir tek benim yapabildiğim bir özellik değil ise sizde denemelisiniz.
* Soruyu baştan aşağı okuyun dikkatlice bakın ve gözlerinizi en yakın formülü veya tanımı bulana kadar bekleyin. Ama aklınızı derse odaklamalısınız. Aklınızda dersten başka herhangi bir şey geçiyorsa o iş zor.
! Senin yöntemi kesinlikle denicem. Belki olabilir. Belki yapabilirim.
İyi yöntem fakat bende işe yarayacağını sanmıyorum çünkü hiç formül ezberlemiyorum mantıkla çözüyorum. Matematiğim çok çok kötü değil yani 65-70 alıyorum oda bana yeter ve benim taktik en kolaylarından galiba denemelisin kesinlikle . Eğer denediğin soru ile ilgili geçmişte bilgiler okuduysan işe yarayacaktır

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende tam tersi mübarek :(. Bazenleri beyin duruyor resmen. 1. sınıf sorusunu bile çözemez hale geliyorum o 5 dk içerisinde. Bu arada, sanırsam sadece sana özel :( (WHY YOU! WHY NOT ME! :()...

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler, onu bunu boşverin de adam gibi derslerinize çalışıp (Bende :/.) işi garantiye alın :/...

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
En fazla 10 yaşındasın galiba ? Adam gibi bir şey yazmayacaksanız gelmeyin buraya 2009 mizahlarıyla
Telefon numaranı özelden at.Yaşımı ogren.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sakin .-.
Nice yetenek. Ama bende daha iyisi var :3
Mantık yürütmeyi çok severim. Öyle ki eğer bir soruyu bilmiyorsam ya da formül dilimin ucundaysa otomatikman şıkların doğruluk oranını hesaplıyorum ve ona göre bilmediğim bir soruyu çözebiliyorum. %50-40 İhtimalle soru doğru çıkıyor. :3

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sen Seçilmiş Kişisin :p
SBS Veya Hangi Şınava Denk Geldiysen Teog Meog Herneyse 500 Tma Puan Almışsındır O Zaman Sen :aşık: