RepublicanSensei
ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Thanks dude![DOUBLEPOST=1432993539,1432993372][/DOUBLEPOST]On redstone neden kullanılmıyor?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Onu 3 defa düzelttim, 3'ünüde gene bozdu -,Repüblüc ve ders ?
İnanmayın
if {sg::guilds::%{sg::%player%::guild}%} is set:
send "{@Tag}Herhangi bir loncada değilsin."
Orada öyle yazmışlar. Daha hazır değilmiş.Thanks dude![DOUBLEPOST=1432993539,1432993372][/DOUBLEPOST]On redstone neden kullanılmıyor?
Tonlarca kodun %80'i bug canum bu neyin kafasıResim kullanmıyorum sadece 2. derste var.[DOUBLEPOST=1432990943,1432990864][/DOUBLEPOST]
Tonlarca kodun ardından bir not ı unutmuşum çok mu![]()
Skywarsı yazarken daha yeni başlamıştım baştan yazıcam onu .s sen git sub "" ları öğren .s yada ::[DOUBLEPOST=1432994701][/DOUBLEPOST]
1.Bana Skript öğretebilir misiniz acaba özel olarak, bu işlere biraz meraklıyım da![]()
republician sensei ufak bir skript sorum olacak.. mümkünmü?Orada öyle yazmışlar. Daha hazır değilmiş.
Yapılırda nereye sol tık atacak.republician sensei ufak bir skript sorum olacak.. mümkünmü?
oyuncular sol tiklayinca kafalarına ottomatik pumpkin giyecekler.. yani zırhlarının üstüne
Ama tekrar sol tikladiklarnda kafalarindaki pumpkin cıkacak .. ? yapılabilirmi?
Eğer o gelirse skript ile elektrik plugini bile yapabiliriz![DOUBLEPOST=1432995419,1432995389][/DOUBLEPOST]Orada öyle yazmışlar. Daha hazır değilmiş.
Air?Yapılırda nereye sol tık atacak.
Eğer o gelirse skript ile elektrik plugini bile yapabiliriz![DOUBLEPOST=1432995419,1432995389][/DOUBLEPOST]
Zaten var ki .s Wireless redstone diye bi araştır .s
List variable demesini bilmiyorsun git öğren diyorsunLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1432994657,1432994618][/DOUBLEPOST]
Skywarsı yazarken daha yeni başlamıştım baştan yazıcam onu .s sen git sub "" ları öğren .s yada ::[DOUBLEPOST=1432994701][/DOUBLEPOST]
1.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
2.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
3.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
attım mesajdan arkadaşaörnek slimeball..
Kısacası crackshot plugininde sniperrlarımız var.. Silaha sol tıklayınca adamın zırhını silmeden kafasına pumpkin giysin istiyoruz.. böylece onu texture pack ile sniper zoom a çevirecegiz..bidaha sol tıklayınca kafasından cıkarsın..
![]()